„DELFIN”

„Tengerparti üdülés Dél – Dalmáciában
és kirándulás a boszniai piramisokhoz”

2017. június 16. – 26.-ig, 10 éj/11 nap.

 DSCF6564

Apartmanunk teraszáról a kilátás a tengeröbölre.

MEGHÍVLAK páratlan, különleges élményeket adó üdülésre - utazásra. Dél-Dalmácia egyik legszebb üdülőhelyén Podacában pihenünk, élvezzük a tengerparti nyaralás örömeit, majd csodálatos utazásban lesz részünk Bosznián át, amelynek fénypontja a visokói piramisok.

Delfin táborokat tartok, többnyire az Adriai tengernél már tíz éve. A táborokat, mint a mostanit is, az teszi különlegessé, hogy a közös szellemiség egységbe, harmóniába kapcsolja össze a résztvevőket. A magas pránájú környezet mellett, az együtt végzett spirituális gyakorlatok jelentősen emelik a résztvevők energiaszintjét és nyitottságát a magasrendű élményekre. Az ez évi program csúcsa a visokói piramisok, amelyek rendkívüli magas vibrációjú energiát képviselnek. Ennek befogadására pedig különösen fontos az előzetes energetikai felkészülés. Ezért is kapcsolom össze előzetesen a tengerparti nyaralással. 2016-ban már bejártam három barátnőmmel ezt a most meghirdetett útvonalat, ezért a tavalyi tapasztalatok alapján úgy gondolom ezt az utazást még jobbá tudom tenni.

 

Program:

1 nap. Június 16.-én, pénteken kora reggeli órákban indulunk Budapestről gépkocsikkal. Podacába, ami Dél-Dalmáciában, Makarskahoz közel található. Mintegy 10-12 óra alatt érünk oda.

2. - 7. nap Podacában a tengerparton.

ház tenger

Ebben a tengerparti házban lesz a szállásunk, négy személyes, jó minőségű, tengerre néző apartmanokban.

Nappali terasz

Az egész környezet csodálatos, a  ház mögötti magas hegyekkel, a gyógynövények-, borókafenyők illatával, a kis házak kertjeiben illatozó virágokkal. A közelben a parton sorakoznak a szebbnél szebb fürdőhelyek, ahova gyalog is el lehet sétálgatni.

Napközben strandolunk, sétálunk, élvezzük a csodálatos helyet. Reggelente energiagyakorlatokat végzünk. Több este előadást tartok, ha az apartmanban lehetséges, akkor egy este transztáncolunk. A közös gyakorlatok szükségesek a csapategység kialakításához, ami mindenki számára békés, örömteli pihenést tesz lehetővé, másrészt egyéni szinten energiafeltöltődést, gyógyulást ad.

Kirándulások: Makarskaba egy délután  és Dubrovnikba egy egész napot.

Különösen Dubrovnikról superlativusokban tudok csak beszélni, mert az egyik legkedvesebb városom. Még aki velem volt, mindenkit meghódított. Az óráros még mindig magában hordja az ősi Ragusa energiáját.

DSCF6618

2016 szeptemberben a barátnőimmel Dubrovnikban az óvárosban.

8. nap. Mostarban városnézés és utazás a Neretva völgyön át.

Kora reggel elindulunk Boszniába, hogy már kora délelőtt Mostarban érhessünk. Mostar energiájában és fő látnivalóiban még mindig jellegzetesen „török város”.

clip image008 0004

Páratlan szépségű a Stari Most, az öreg híd, amely a fő nevezetessége. A hidat kilenc évig építették a halvány „tenelija” kőből, ami nap helyzetétől és erejétől függően, akár a rendkívüli indiai Tádzs Mahal, változtatja a színét. A híd egész környezete mágikus. A csodás természeti környezet és a híd melletti apró kávézók, bazárok együttese elvarázsol. Számomra olyan, mintha Aladin csodalámpájának világa kelne életre. Számítsatok rá, hogy rengeteg gyönyörűséges tárgyat lehet itt venni, olyan ajándékokat a családnak, barátoknak, amik nagy örömet okoznak mindenkinek és rendkívül olcsóak.

Mostarból délután elindulunk Kiseljak felé. Páratlan szépségű utazásban lesz részünk. Végig utazunk a smaragd színű Neretva völgyön, amelyet égig érő hegyek szegélyeznek. Egyes részei a Himalájára emlékeztetnek (mint az alábbi kép).

DSCF6561

Este már a Visoko alatti szállásunkra érkezünk, Kiseljakba. Itt egy nagyon jó színvonalú, modern motelban lesz a szállásunk, két ágyas szobákban. Nagyon bőséges svédasztalos reggeliket kapunk. A korábbi években már két alkalommal aludtunk itt és nagyon megvoltunk elégedve.

 9. -10. nap. Visokói piramiskomplexum.

clip image012 0003

Visokói piramisok a Föld legrégebbi piramisai közül valók, több mint 30 ezer évesek. A piramisok egy Fibonacci spirál mentén vannak elhelyezve. A legnagyobbak: a Nap piramis, amely 220 m, a Hold piramis 190 m és emellett a kisebbek a Sárkány, a Szeretet és a Földanya elnevezésű piramisok. a legjelentősebb a Nap piramis, amelyet az első nap megmászunk.

Már kétszer jártam itt csoportjaimmal. Első visokói élményem a Hold piramis volt, amelynek a megmászása a csoportomnak igazi női beavatás volt. Tavaly ősszel a barátnőimmel eljutottam a piramiskomplexum alagútrendszerébe, ahol megtapasztaltam az energiát, amelynek alapján számomra minden kétséget kizáró, hogy igaz a feltáró régész dr. Semir Osmanagic állítása a piramiskomplexum valódiságáról.  A közzétett fotókat a tavaly szeptemberi utunkon készítettem. 

Első visokói napunk programja a Nap piramis.

Reggeli után a napot az energiaszintünket emelő és a csoportenergiát összehangoló meditációval fogjuk indítani, ezt követőleg utazunk Visokóba, ami 14 km-re található.

Aki nem akar felmászni a Nap piramis tetejére, az – úgy, mint tavaly én is a barátaimmal – eljuthat a jelenleg végzett feltáró munkák helyszínéig. Az idegenvezető eddig kíséri el a csoportokat. Az idegenvezetés 5 €-ba kerül fejenként, - de nem kötelező. A hegy alján van egy nagyon kellemes vendéglő, ahol szívesen elidőztünk tavaly. Itt bevárhatók azok, akik megmásszák a hegyet.

clip image014 0003

Fent láthatóak, már a földtől és a növényzettől letisztítva a Nap piramist borító hatalmas kőtömbök.

DSCF6598

Itt találkoztunk a nemzetközi brigádokkal, akik a köveket megtisztító munkákat végzik. Egy rövid időre be is álltunk közéjük. Nagy élmény volt!

Remélem, minél többen feljöttök a piramishegy tetejére. Ha ilyen szándékod van, esetleg hozzál magaddal segítségül hegymászó botot. Csúszást gátló cipőben gyertek és ennek megfelelő ruhában. Nagy élmény lesz a piramis tetején, mert megtapasztalhatjuk a piramis döbbenetes energia kisugárzását. Fizikusok 4,5 m sugarú, a piramis tetejéről feltörő elektromágneses sugarat észleltek. Olasz és finn szakértők a piramis csúcsán mértek ultrahang sugárzást, amelynek rendkívüli a gyógyító hatása.

Gondolj bele, hogy ez mennyire izgalmas, hiszen egyre jobban bizonyítást nyer, hogy a piramisok beavató helyek voltak. Rendkívüli mértékben megemelik az energiaszintet és ezáltal lehetségessé vált a belső utazás. Ehhez kapcsolódik a másik rendkívüli funkciójuk, hogy galaktikus internet hardverként működtek. Az energia = információ. Úgy gondolom, hogy ha ebbe az energiasugárban tartózkodunk és ráhangolódunk meditációban (amit ahogy felérünk, megtesszük), akkor beleolvashatunk a piramis rendszer „titkainak könyvébe”, rendkívüli belső utazásban lehet részünk. Ez még akkor is működik, függően a befogadásunk szintjétől, ha nem is jelenik meg rögtön a tudatos tudatunkban. A tudatalattink veszi az információt és egyes élethelyzeteinkben aktiválja. Ezért tartom fontosnak, hogy a korábbi napokban a tengerparton előkészüljünk, hogy minél nyitottabbá váljunk a magas energiára.

A második napunkon a labirintus rendszert látogatjuk meg. Az előző napi „élvezet” tovább fokozható.

clip image018 0001

Tunel bejárata.

Itt angol nyelven lesz idegenvezetés, amely 5 €-ba kerül fejenként. Annak is, aki nem ért angolul, nagy élmény, mivel az energia megtapasztalása a lényeg. (Egyébként a látnivalókról előzetes előadást fogok tartani. Ugyan nem vagyok fizikus, de megpróbálkozok). Már a tunel bejárata előtt kint a szabadban is érzékelhető a nagyon magas energia.  Felhívom a figyelmeteket, hogy a járatokban 2 fok van, ezért ennek megfelelő öltözetet hozzatok.

Fantasztikus élményt adó és rendkívüli gyógyító hatású jelen lenni. Csodának számít, hogy a több ezer éve itt élő emberek olyan földalatti rendszert alkottak, amelyben magas oxigén tartalmú levegő van. A földalatti termekben levő ionizációs szint meghaladja a 43 ezer negatív ionos szintet, ami duplája az átlagos földi koncentrációnak. Ennek következtében ezek a termek rendkívüli gyógyító és fiatalító hatással rendelkeznek. A legdöbbenetesebb, hogy semmiféle negatív sugárzás (pld. Hartman) nincs jelen. Ezt úgy érték el, hogy kerámiaszobrokat helyeztek el a vízfolyások felett, amelyek a negatív energiát pozitívvá alakítják. Ennek következménye, hogy az alagútrendszerben található talajvizek tökéletes kristályszerkezettel rendelkeznek, hasonlóan Emoto híres publikációjához.

clip image020 0001

A fenti képen az egyik hatalmas dolomit látható, rajta rovásjelekkel, amelyek több kerámia dolomiton is megtalálhatóak.  Körbeálltuk, rátettük a kezünket, hogy érzékeljük jobban az energiát. Szent, tiszta, emelkedett térben éreztük magunkat, mintha templomban lennénk.

Mindenki számára, aki ide eljön, áldást hozó tapasztalatot ad ez a hely.  Tavalyi látogatásunk után úgy éreztük, mintha energiaturbót kaptunk volna, legalább egy hónapig éreztük még tapasztaltuk energiaszintünkben a hatását. Ez a magasrendű energia beépül, mint információ a tudatalattinkba, és pozitív hatása lehet a jövőbeni életünkre.

11. nap. Június 26.-én. hétfőn indulunk hazafelé.

Útközben pár órát eltöltünk Zadoviciben ahol Boszniában a Földünk egyik legnagyobb kőgolyó lelőhelye található.

DSCF6687

Hasonlókat Costa Ricában találtak. Több tonnás nagyságúak is vannak közöttük. Anyagukat még nem elemezték, de a barna és vörös színek nagyon magas vastartalomra utalnak. Osmanagic, a boszniai piramisok kutatója szerint, egy ismeretlen ősi civilizáció lakta Európát több ezer évvel ezelőtt, akik nagyon fejlett technológiával rendelkeztek. Szerinte azért hozták őket létre, hogy a pozitív energiát összegyűjtsék vele gyógyítás céljából.

Esti órákban 22-24 óra között érkezünk meg Budapestre.

 

Szállás:

Podacában 7 éjszaka, négy személyes apartmanokat foglaltam a csodaszép tengerparti házban. Apartman beosztása: szoba, amelyben egy dupla ágy és egy egyszemélyes ágy található, nappali két személyes kihúzható ággyal és jól felszerelt konyhasarokkal, és egy zuhanyozós fürdőszoba.

Étkezés: önellátás.  Szinte az egész hét megoldható otthonról hozott élelmiszerekkel, akkor csak friss gyümölcsöt és pékárut kell venni. 

Kiseljakban 3 éjszaka, két ágyas szobákban leszünk elhelyezve, gazdag svédasztalos reggeli benne van a szobaárban. Kiseljakba menet a 8. napon útközben találunk nagyon hangulatos vendéglőket, ott meg tudunk vacsorázni. A visokói napokon szabad választás, hogy egy meleg étkezésre beülünk-e vendéglőbe vagy veszünk hideg ételt és a szállásunkon elfogyasszuk.

 

Utazás:

Nyolc személy utazása előre megoldott egy kisbusszal. A többi jelentkező utazását a saját kocsijával az utazást vállaló résztvevők segítségével tudom megoldani. Az utasokat összeszervezem.

 

Részvételi díj:

Szállás és a tábor díja együttesen 280 €.

Utazás költsége: 31.000 Ft kalkulált összeg, amely tartalmazza az üzemanyag (2000 km-re kalkulált) és az autópályadíj kalkulált összegét, amelyet előre kell fizetni. A kalkulációt előzetesen megmutatom a résztvevőknek. Utólag az esetleges különbözettel elszámolunk Zadoviciben, haza felé. Úgy gondolom, hogy nem várható jelentősebb eltérés.

Előlegfizetés a jelentkezéskor: 100 €.

Az indulás előtt legkésőbb egy hónappal szükséges a teljes összeget kifizetni, az útiköltséggel együtt. Lemondani csak akkor lehet, ha helyetted találok jelentkezőt.

 

Jelentkezés:

Lőcsei Fanni

www.delfintrening.hu, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Mobil: 30/659-0589

Kérlek, add tovább mindazoknak, akiket érdekelhet, amit megköszönök!