„TÉLBŐLA NYÁRBA”

TENERIFÉN DELFIN TÁBOR 2019-ben.

 1383641 598359426893038 1532901786 n

MEGHÍVLAK csodálatos nyaralásra!

Nyolc nap november- december elején, Tenerife legmelegebb déli részén, szupermodern szállodában, kirándulásokkal, spirituális program kiegészítéssel – és nagyon kedvező áron. Nyolc fő a csoportlétszám, még NÉGY HELY van.

IDŐPONT:

Október második felétől –dec. 10-ig 8 nap, 7 éjszaka. Csak az jelentkezzen, aki megengedheti magának a flexibilitást az időpontot illetően.

Tenerife déli részén még decemberben is 25 fok körüli hőmérséklet van, még nyár van. Csodálatos a télre még a kezdetén a nap melegével feltöltekezni.

UTAZÁS: Repülő, fapados, közvetlen járat Bécsből indul, menetidő 4-5 óra. Bécsbe, Népliget-Bécs reptér között autóbusz jár, vagy fakultatív oldjuk meg.

TÁBORHELY, SZÁLLÁS: Tenerife déli, szélcsendes részén foglalok. Penthaus lakosztályt találtam, ami szupermodern, 3 db két ágyas szobával, nappalival, 3 fürdőszobával, jól felszerelt konyhával, hatalmas panorámás terasszal és úszómedencével, közel a tengerparthoz.

ÉTKEZÉS: önellátás. Korábban úgy oldottuk meg, hogy vásároltunk, főztünk közösen, és étteremben. Tenerifen olcsón lehet étkezni, nagyon finomak a helyi specialitások.

KIRÁNDULÁS:

3 kirándulást javasolok a csoportnak, erre 150-200 €-t kalkulálhattok.

Két szervezett kirándulással szinte bejárhatjuk a szigetet, a nyugati és a Keleti részét egyaránt.

Harmadik kirándulás a DELFIN-BÁLNA HAJÓTÚRA, vagy ennek az üvegfenekű hajó változata, vagy tengeralattjáróval..

Ezekről a helyekről, mivel már két alkalommal végig jártuk, találhattok sok fotót a honlapomon és a facebookon.

Egyénileg a csoport bármelyik tagja elmehet ennél több szervezett kirándulásra is, mint pld. a Loro Parkba (állatkert) Siam Park (világ legjobb csúszdaparkja), helyszíni utazási irodáknak bő kinálata van.

Aki elég rugalmas és vállakozik rá, tud gyalogolni, jöhet velem helyi busszal is a közelebbi helyekre, így olcsón lehet utazni.

SPIRITUÁLIS PROGRAM:

Reggeli „Nap üdvözlet” program: Megtanulhatod ez alatt a néhány nap alatt egyszerű energia gyakorlatokkal és meditációval feltölteni magadat, emelni a rezgésszintedet. Életed minőségét a tudatossági szinted határozza meg, ami a rezgésszintedtől függő.

1-2 esti programot tervezek, aminek témája az önismeret, ennek formája lehet tánc, meditáció előadás. A helyszín lehetőségei határozzák meg és a résztvevők igénye, érdeklődése.

KALKULÁLT ÁR:

Az előzetes kalkulált ár 8 fő esetén kb. 160-170.000 Ft.

Szállás, a részvételi díj (szervezés, spirituális program): 280 €

Repülőjegy 65-70 ezer Ft a 10 kg.-os plusz poggyásszal együtt.Rep.jegy ára naponta változik, igyekszem a legjobbat megtalálni, ezért nem tudok pontos időpontot és árat megadni.

JELETKEZÉS:

SÜRGŐS, a kedvező repülőjegy miatt, MÉG HÁROM HÓNAPPAL ELŐBB NAGYON KEDVEZŐ AZ ÁRA. Még a héten a fedélzeti poggyásszal 60-65 ezer Ft-ért tudtam volna venni a jegyet. Úgy gondolom ezt az árat még el tudjuk érni, ha aug. második hetének elején megvesszük.

Nyolc főből jelenleg még NÉGY SZABAD HELYÜNK VAN!

Jelentkezés előlegfizetéssel történik, 70.000 Ft a repülőjegyre.

Jelentkezéskor fontos megadnod, hogy milyen poggyászt kérsz, mivel a jegyvásárlás után nem tudjuk módosítani. Fedélzetre felvihető poggyász: 40*30*20 cm méretű táskát és térítés fejében, (kb.11-12 ezer Ft-ért) 55*43*23 cm méretű böröndöt. Feladható poggyász ára kb. 23 ezer Ft max. 20 kg.-ig)

Feladható poggyászt kérsz, akkor a rep.jegyre 80.000 Ft-ot utaljál előlegként.

Korábban két alkalommal tartottam itt tábort. Nagyon sok fotót találtok afacebookon idővonalamon:

https://www.facebook.com/fanni.locsei/media_set?set=a.431450410250608&type=3

https://www.facebook.com/fanni.locsei/media_set?set=a.598355933560054&type=3

A honlapomon:

Milyen volt a Delfintábor Tenerifen?

http://www.delfintrening.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=110:milyen-volt-a-delfin-tabor-tenerifen&catid=3&Itemid=3

és fotók a honlapom Galériájában.

Szeretettel

Fanni

2019.7.28