Meghívlak,

Ciprusra
egy különleges spirituális utazásra,
2020.júniuselső napjaiban.

Aphrodiete

Az utazásunk legfőbb célja , hogy 2020. június 3.-án,Aphrodite szertartást tartsunk Cipruson. 

Miért végezzük a szertartást, és miért akkor, miért éppen ott?

Rendkívüli asztrológiai helyzethez kapcsolódó szimbólumok inspirálták és adták meg az utazás konkrét idejét, helyét és célját.

Ez a két ősi szimbólum: Pentagram, és Aphrodite.

2018 és 2021 között öt alkalommal áll együtt a Nap és a Vénusz. Ezekhez az időpontokhoz pontos asztrológiai pozíciók –pontok - kapcsolódnak. Ha ezeket a pozíciókat egy horoszkópon -360 fokos körben - bejelöljük, akkor azt láthatjuk, hogy ezek a pontok egymástól szinte egyenlő távolságra vannak. Ha a pontokatösszekötjük, egy ötszöget kapunk, amely a szent PENTAGRAM alakzat, a TÖKÉLETESSÉG szimbóluma, az ÖTÁGÚ CSILLAG.

 penta

A 2018-2021-ig időszak égi pentagramja, a Nap-és a Vénusz egyesülésének fénylő csillaga. Jelképe annak, ahogy Isten a teremtésen keresztül mutatja meg önmagát, amely az isteni maskulin és a feminin principiumok eggyé válása által jön létre, a teremtés minden szintjén.

Ami a témánk szempontjából nagyon fontos, hogy ez az ősi jelkép elsősorban a Vénusz és a hozzá kapcsolódó istenségek jelképe volt.

A Vénuszkiemelt hangsúlyt kap az említett pentagram negyedik sarokpontjánál, mert az ehhez kapcsolódó időpontban 2020.jún.3.-án a Bika csillagképben jön létre a Nap-Vénusz együttállás.A Bika csillagkép uralkodó bolygója a Vénusz, és az a Bika csillagkép Olümposzi védnöke, felügyelő Istene Aphrodite.

Aphrodite ugyanúgy, mint a Pentagram a tökéletességet jelképezi, amely a szertartásunkban összekapcsolódik, amely rendkívül erős mágikus tartalmat ad ennek az eseménynek.

A görögök szerint a szépség és a rend ugyanaz, mert a szépségben, - az Aphrodite által jelképezett nő szépségben -, megnyilvánul az Isteni teremtés tökéletes aránya, ami maga a teremtés rendjét fejezi ki. A Pentagram, az ötágú csillag arányaiban visszatükrözik a teremtés tökéletessége, hiszen az aranymetszés tökéletes ábrája, amely minden Isteni teremtményben megvan. Kettő együtt nagyon jól bemutatja, hogy a szellemben megjelenő elv (matematikai) hogy nyilvánul meg a tökéletes teremtményben, amit Aphrodite, a szerelem és szépség ideája képvisel.

Aphrodite mítosza tanít bennünket, hogy ne korlátozzuk le magunkat a testi szépségnél, ami csak múló örömöket hoz, hanem lépjünk tovább a szellem boldogsága felé, - mindkettő egyaránt fontos. Megtanít arra, hogyan tudjukmegtisztítani a lobbanékony szenvedélyeinket (erósz), és ezeket hogyan tudjuk átalakítani az értelem fényétől ragyogó nemes érzelmekké.

Aphroditéval végzett szertartásunk és ehhez rendelve a spirituális utazásunk célja, hogy kapcsolódjunk Aprodite által képviselt Isteni tökéletességhez. Öltsön testet bennünk a tökéletes szépség, harmónia, rend és mindazon tökéletes tulajdonságok, amelyeket az Istenasszony képvisel.

Ha ezt az örök tökéletességet egy szóval ki akarjuk fejezni égen és földön, akkor azt mondom: SZERELEM.Legyünk képesek, szerelmet, boldog párkapcsolatot bevonzani, ill. abban élni, de amire az Istennő áldását kérjük, az ennek része, de ennél sokkal több: Szabaduljunk meg az eddigi utunk során felhalmozott korlátozó akadályainktól, amelyek elválasztanak attól, hogy SZERELMESEK LEGYÜNK AZ ÉLETBE, HOGY SZERELEMBEN ÉLJÜNK.

Ez a szertartás éppen azon a helyen, ahol Aphrodite megszületett, kilépett a habokból, számunkra is egy új életirányt, új utat indíthat el, de ennél sokkal többet, egy új életet, egy új embert teremthet meg.

ciprus

Cipruson a hely, ahol Aphrodite kilépett a tengerből.

Ugye most már érted, mekkora mágikus jelentősége van, hogy mi éppen jun.3-án leszünk Cipruson, és Aprodite szertartást végzünk?

Most ezzel a levéllel indítom el az energiát, de még nem látom be pontosan, hogy ez az energia milyen magasságokba fog elvinni bennünket. Kérem hozzá a szellemi segítséget!

Mindazok, akik erre az útra jelentkeznek, együtt fogjuk felépíteni ezt az energiát. Ahogy a levelem olvasod, tudni fogod azonnal, hogy ott van-e a helyed, ezért hallgass a belső hangodra. Dönts és teremtsd meg az út feltételeit.

Álmodd velem tovább ezt a csodálatos utazást!

Az utazásunkat kb. 6 -8 napra tervezem, attól függően mely időpontra találunk repülőjegyet kedvező áron, június 3.-a körül. A teljes út szervezését a programok összeállítását és lebonyolítását végzem. Apartmanokat fogok lefoglalni, ahol önellátásra, főzésre is van lehetőség. Közösen bérelünk autót, hogy be tudjuk járni a gyönyörű sziget szépségeit. Ebben segítséget fogok kérni a résztvevőktől, hogy legyenek, akik a gépkocsi bérlést és vezetést felvállalják, aminek a költségeit természetesen megosztjuk.

Június elején meleg idő lesz, mint nyaralás is csodálatos lesz, gyönyörű tengeri programokra ad lehetőséget.

Még én sem jártam Cipruson, de a napokban tájékozódtam az árakról. Ha még időben, még ez év vége felé megvesszük a repülőjegyet, akkor bízom benne, hogy kb. 60-70 Ft-ból kijövünk, a szállásra- és a részvételi díj együttes összegére kb.200-250 € (az apartman színvonalától függő) kalkulálhatsz. Pontos árat csak akkor tudok majd mondani, ha tudom pontosan az utazás időpontjait, és ismerem a jelentkezők összetételét, igényét.

Nők és férfiak, párok, egyedülállók egyaránt jelentkezhetnek (gyerekek nem), akik jó egészségi állapotban vannak és már elindultak a spirituális úton, vagy erre nagyon erős inspirációt éreznek.

Nagyobb létszámú min. 4 fős apartmanokat fogok bérelni a jobb ár miatt, amiben a pároknak külön szobát tudok biztosítani. Ha a csoport nincsen elkülönülve, ez elősegíti egymás jobb megismerését, a nagyobb összhangot, egységet, ami most különösen fontos lesz a célunk megvalósításáért. Számíthatsz arra, hogy a megszokott Delfin tábori programoknál több energiagyakorlatot és meditációs gyakorlatot fogunk végezni.

Fontos lesz, hogy még az út előtt akár többször a csoport összejöjjön, sőt valószínű, hogy egy utat előkészítő tanfolyami napot is fogok tartani jövő év első negyedévében.

Azok jöhetnek az útra elsődlegesen, akik részt vettek valamely korábbi csoportomban, vagy egyénileg dolgoztak velem. Akit még nem ismerek, természetesen jelentkezhet és személyesen megismerkedünk, hogy eldöntsük, eljön-e.

Jelentkezési határidő: 2019. november vége.

Ezt követőleg, megveszem a repülőjegyeket, amikor a legkedvezőbb árat látom, ezért a repülőjegy árát előre ki kell fizetni annak, aki jelentkezik. A további költségeket, az utazás előtti hónapban szükséges rendezni.

Kérlek, az e-mail címemre küldjed el a jelentkezésedet: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Ha a repülőjegyet megvettem, ezt követően már elég bonyolult lesz a csoporthoz csatlakozni, ezért kérlek, időben jelentkezzél!

Kérlek, küldd tovább a levelemet azoknak, akiket úgy érzed, ott van a helyük.

Szeretettel

Fanni

2019.10.10.

Ha megnézed a dátumot, éppen 5-ös, a Pentagram száma!