„Női karma meggyógyítása"

noi ero

Ez az írás a női önmagamra tudatosulásból és érzelmi tisztulásából született.  Emlékeztetni akarlak Benneteket Nőtársaim! Elsősorban Tinéktek, Nőknek írtam, de nem csak…  

Amiatt is, hogy kérjelek benneteket Férfi társaink, hogy segítsetek a nőknek meggyógyulni. Ez alapfeltétele, hogy boldogok lehessetek, hogy boldog, egészséges családban élhessetek! Szeretünk Titeket!

Meghívlak a „női lélekgyógyító” csoportba!

 (Időpont: minden hónapban egy alkalom. Ha részt szeretnél venni, jelentkezz és értesítelek.)

tudatos nok

Női önmagamra tudatosulásom és érzelmi tisztulásom előhívta belőlem a gyógyító énemet. 2015. decemberben dolgoztam egy hölgy horoszkópján és ennek hatására tudatosultak múltbeli, az előző életeimben megélt női szerepeim.De ami bennem megjelent, az ennél sokkal több volt. A nő földi szerepe tudatosult, a női erő tudatosult. 

„DIMENZIÓVÁLTÁS A ZSIGEREINKBEN"

Lőcsei Fanni a VNTV vendége volt, 2012. március 23.-án, és vetítették le először a vele készített interjút, amely a you tuben megnézhető: https://www.youtube.com/watch?v=vaQ9NvIEgEE

Jakab István megfogalmazásában az interju rövid tartalma:

„AZ ÖNGYÓGYULÁS ÚTJAI"

Lőcsei Fanni a VNTV vendége volt, 2012. március 23.-án, és vetítették le először a vele készített interjút, amely a you tuben megnézhető: https://www.youtube.com/watch?v=nSQ2dgVRg88

Jakab István összefoglalója:

„Drunvalo: Maják üzenete az Emberiségnek"

angyal1

Drunvalo 2009.07.29.-én tartott talk showja változatlanul nagyon sok érdekes és hasznos információt tartalmaz számunkra még ma is, 2016 vége felé. A talk showról készült jegyzetemet ezért közzé teszem. Zárójelbe tettem a saját gondolataimat.

Az új időbe átléptünk, de ez nem egy hirtelenszerű esemény, hanem egy hosszú folyamat. 200-300 év alatt dől el, hogy mi lesz a sorsunk. Felemelkedünk együtt a Földdel, dimenziót váltunk, vagy a sötét „vaskorszakban” maradunk.

„A jövő évezred gyermekei”

- A kogik üzennek -

csodaszarvas

 A történet, amit most olvasni fogsz igaz, de rendkívüli is. Ezért, ha nem nyitott az elméd, lehetetlennek fog tűnni. És ha nem nyílt ki a szíved, nem fogod megérteni, amit valójában jelent. Az elmúlt néhány évben többször dolgoztam Yucatan-ban, a maja sámán, Hunbatz Emberrel.

„Schüssler sókról jó tudni!”

lILIOMOS NO

Ismeretük és alkalmazásuk segítségünkre lehet az öngyógyításunkban.

A Schüssler sók a homeopátia elvén fejtik ki a hatásukat. Ezt azt jelenti, hogy a sejtjeinknek információt adnak át, amely segítségével a test önerőből helyreállítja a kóros elváltozást, tehát az ÖNGYÓGYÍTÁS ESZKÖZEI.