Delfintáborokról

Nyolc éve kezdődött, hogy „delfin táborokat” tartok.

A beavatás számomra az első táborom utolsó estéje volt. Háromszor kilences nap volt, 2007.09.09-e, felemelő élmény. Álltunk a fényben az Adria partján és énekeltük az Omegával a Hajnali Óceánt, amely azóta is, a delfin táborok dala. Itt a honlapomon meg is hallgathatod.

[yee_row column-size="md-column" boxed_layout="yee-container-fluid" padding_layout="" style_detail="" theme_options="flattern" border_color="" border="none" background_image_options="none" background_image="" background_color_options="none" background_color="" responsive_column_reset="no" vacolumns="top" ex_class="" id="" visiable="1"][yee_column width="1/1" ors="" column-size="md-column" xs-column="0" xs-hidden="" sm-column="0" sm-hidden="" md-column="0" md-hidden="" lg-column="0" lg-hidden="" hidden-print="visiable" background_image="" background_color="" ex_class="" visiable="1"][yee_text_block css_animation="no" ex_class="" style_detail="" yee-widget-theme="default" border_color="" border="none" visiable="1"]{textblock_content}

 

Ez a tábor nem a delfinekkel való úszás miatt jön létre, és nem is delfinterápiás tábor. Az igaz, hogy a táborokat tenger közelben, többnyire az Adrián (de Tenerifén is) tartom, ahol a delfintalálkára is lehetőség van.

A Delfint szimbólumként használom, ami a tábor lelkiségére utal. Minőséget jelent.

Célom, hogy pozitív változást hozzon az emberek életében, akik részt vesznek benne. Mi ez a minőség? Ha megnézel egy delfincsapatot, azonnal megtudod: gyermeki frissesség, életöröm, játékosság, szabadság, harmonikus csapatjáték. Többnyire minden táborban meg is éljük ezt a minőséget. Törzstagjaim vannak évek óta.

Hogyan tudjuk ezt elérni? Viszonylag könnyű a dolgom, mivel olyan emberek jelentkeznek, akik alkalmasak rá, - magas rezgésű emberek. Erőteljes szinkronicitást élnek meg a résztvevők egymással, sokszor a lélektestvért ismerik fel egymásban, és hosszú barátságok születnek. Támogat a gyönyörű, lélekemelő tengeri környezet, ahol magas a chi. A programban vannak energiaszint növelő gyakorlatok is és az egységet elősegítő közös gyakorlatok. Sokan legjobban a közös táncot szeretjük esténként.

Ez a tábor nem tréning, hanem üdülőtábor elsősorban. Nem csinálunk semmit programszerűen, csak lazán. Sokat strandolunk, kirándulunk, sétálunk. Semmi nem kötelező, de általában mindenki együtt van, és mindenben részt vesz.

 

{/textblock_content}[/yee_text_block][/yee_column][/yee_row]