Női lélekgyógyító csoport

2016. január 10.-én

Női önmagamra tudatosulásom és érzelmi tisztulásom előhívta belőlem a gyógyító énemet.

 Szeretnék segíteni Nőtársaim, akik szintén, - akár én -, sok-sok előző életünkben összegyűjtött karmikus sebeink gyógyításán dolgozunk. Ebben az életünkben központi feladat a női karmánk tudatosítása, kitisztítása, hogy tovább tudjunk lépni az utunkon.

Mint asztrozófus nagyon sok képletben láttam a karmikus sebek nyomait, mint ez életbeli feldolgozandó karmát, amely az ősi múltból származóan, sok-sok élet eredménye. Látom, hogy a nagyszerű képességek, ami miatt a társam leszületett nem tudnak működni, mivel a karmikus sebek újra teremtik a régi helyzeteket.

www.csillagüzenet.hu honlapomon a „Női karma meggyógyítása” című írásom abból a célból született, hogy felhívjam erre a figyelmet. Emiatt született az a kezdeményezésem, hogy csoportot szervezzek a női karmikus sebek gyógyítására.

A csoportot a kozmikus erőknek legmegfelelőbb időpontban 2016. január 10.-én tartom vasárnap feketeholdban. Éjjel születik meg az Újhold a Vízöntőben. A feketehold a legalkalmasabb a múlt elengedésére. Ilyenkor a legvékonyabb a fátyol a belső világokkal. A megszületendő újhold a Vízöntőben a tisztulást, megújhodást hozza el, - az új korszak ígérete.

Ha szeretnél részt venni a munkában, sok szeretettel látlak. Nem tudom megmondani most, hogy ez egyszeri alkalom, vagy együtt elkezdünk egy folyamatot.

Kérlek, hogy minél előbb jelentkezzél, mert ezt az „intim” munkát csak kisszámú csoporttal tudom végezni.

Helyszín: Gyömrő, Malom u. 16.

 Vonattal a Keleti Pályaudvarról 33 perc alatt ide jutsz. Örs Vezért térről is van közvetlen autóbusz járat. Biztosan jönnek többen gépkocsival Budapestről, a kocsikat összeszervezem.  Gyönyörű a környezet, nagyon megéri eljönni.

A program egész napos 10-16 óráig. Közben közös ebédelés és séta a tóhoz.

Szeretettel meghívlak!

Lőcsei Fanni