Meghívlak a „női lélekgyógyító” csoportba!

 (Időpont: minden hónapban egy alkalom. Ha részt szeretnél venni, jelentkezz és értesítelek.)

tudatos nok

Női önmagamra tudatosulásom és érzelmi tisztulásom előhívta belőlem a gyógyító énemet. 2015. decemberben dolgoztam egy hölgy horoszkópján és ennek hatására tudatosultak múltbeli, az előző életeimben megélt női szerepeim.De ami bennem megjelent, az ennél sokkal több volt. A nő földi szerepe tudatosult, a női erő tudatosult. 

Ennek hatására született a „Női karma meggyógyítása” című írásom 2015. november 23.-án (mindkét honlapomon olvashatod)és a kezdeményezésem, hogy csoportot szervezzek a női karmikus sebek gyógyítására, és a női ősi erő aktiválására.  Ez a téma egyre erősödött bennem és következő nap, amikor láttam egy csodálatos filmet, tudtam, hogy nem tűr halasztást.

Ez a film, a „Vörös sátor” a címe, ami a szóval ki nem fejezhető zsigeri szintű érzéseket, érzelmeket hozott fel belőlem a nőiségről, a kozmikus szerepünkről itt a Földön. Csodálatosan gyógyító volt. Felszínre hozta bennem a női őserő tudását.

Azt, hogy Mi Nők, bennünk van az őserő, elpusztíthatatlanok vagyunk. Mi vagyunk az anyaföld, amiben kikel a mag, amit érlelünk, táplálunk és öntözünk a szeretetünkkel. Miért vagyunk elpusztíthatatlanok? Azért, mert tudjuk, hogy a Kisjézust hozzuk a világra Isten fiát, aki egy boldogabb, szebb jövőt hoz erre a világra. Mi mindent kibírunk, akárhogyan letipornak, megaláznak. Nem lehet elpusztítani, mivel tudjuk, a gyermekeinknek szükségünk van ránk. Szükségük van ránk, hogy a szeretetünk ereje által felnőjenek és tovább vigyék az életet a Földön.

Reggel erőteljes belső fényre ébredtem és finom, védő szeretetburokra, ami körülvett. A nap folyamán egyre jobban erősödött bennem, hogy azonnal meg kell hirdetnem a „női gyógyító” csoportot, mert vasárnap lesz annak az ideje. 2016 január 10.-én a  a Nap teljes mértékben együtt állt a tejúton, az Istenek útján a Plútóval.

Dolgozhatunk egyedül is magunkon, de az soha nem olyan hatásos, mint együtt. Ennek a gyógyító körnek itt most van az ideje. 

Így indult a Női kör, január 10.-én. Azóta, minden hónapban találkozunk, már lassan egy éve.  Négy, öt, hat, hét, nyolc érett bölcs nő.

Nem kell mondanom, úgyis kitaláljátok, hogy a Vörös sátor c. filmmel indítottam. Mit csinálunk? Beszélgetünk. Megosztjuk az élettapasztalatink során megtanultakat. Nagyon sokat profitálunk minden ebből a közös kincsestárból. Örülünk, szeretjük, támogatjuk egymást, nagyon jól érezzük magunkat együtt. Finom ebédet eszünk közösen, és sétálunk is a gyönyörű gyömrői tó körül. 

Még lehetőséged van jelentkezni a következő női körbe, amit október 22.-én fogok tartani. Avagy, ha most nem tudsz eljönni, de a jövőben szeretnél, akkor jelentkezz egy e-mailben.

A program időbeosztása: 10 órakor kezdünk és kb. 17-18 óráig fog tartani.

Délelőtt több általában megbeszéljük a jelenlegi asztrológiai égi helyzetet, együtt meditálunk, majd beszélgetünk.

Részvétel díja: 3000 Ft.

Cím: 2230 Gyömrő Malom u. 16.  15 km-re van Budapestről, nagyon jól megközelíthető mind a 4-es útról, mind a „0” autópályáról. Vonattal a Keleti Pályaudvarról 33 perc alatt lehet ide érni, és autóbusz is indul az Örs Vezért térről.

Szeretettel

Fanni