"ELÉREM A CÉLOMAT!" című tréning.

sas

Jelenleg kis csoportot indítok, amelynek létszáma 2-5 fő. A tréning március 6.-a utáni héttől indulhat a legkorábban, amely  négy héten át heti egy napot vesz igénybe. A pontos időpontokat a jelentkezők igénye alapján közösen határozzuk meg.

LEHET RÁ JELENTKEZNI!

2017. évünk sorsfordító év. Új korszakunk indul, olyan, amiről eddig fogalmunk sem volt, ami szétzúzza az eddigi konvenciókat, ami felrobbantja a kétdimenziós világunkat:SOKDIMENZIÓS KORSZAKUNKindul. Az az idő jön el, amikor az ember a korábbi korszaktól eltérően nagyobb kozmikus lehetőséget kap a tudati fejlődésre, és egyre szabadabbá válhat, megszüntetve a kozmikus karanténját. Nagy lehetőség! Aki él vele, egy eddigiekhez képest új Univerzumban találja önmagát, ha megtalálja az Önvalójához vezető utat, az Isteni Tervet követve.

Ebben az évben több olyan tréninget tartok, amelyeknek a célja, hogy elindulj az új korszaknak megfelelő átalakulás útján, ehhez adjak Neked segítő eszközöket. Ezek a gyakorlatok elindítanak és segítenek az Önvalódhoz vezető úton, öngyógyító gyakorlatok. Képessé tesznek arra, hogy egy magasabb szintről láss rá a fizikai életedre és tudatosabban, jobb, harmonikusabb minőségű életet éljél.

Csoportról:

A tréningek létszáma: 2-12 főig. Ez a viszonylag kis létszám lehetőséget ad minden résztvevőnek a bensőséges munkára és megosztásokra, de természetesen a kiscsoport 2-5 fős még inkább lehetővé teszi, hogy mindenkivel szinte egyéni szinten dolgozzunk. A csoport munka mindig nagyon hatékony, mert az energia, a tapasztalat és a tudás, amivel az egyének rendelkeznek, a csoportban hatványozódik. A munkánk akkor lesz igazán sikeres, ha mersz a valós életeddel őszintén foglalkozni, a valós élethelyzeteiddel dolgozol és mered megosztani a társaiddal. 

A sorozat első tréningje az „Elérem a célomat!”

A tanfolyam négy napos. Mind a négy napnak külön anyagát határoztam meg:

1.nap.Megérted és gyakorlatokkal megtanulod a RENDSZERBEN VALÓ GONDOLKODÁST. A világ nem kétdimenziós, mind, ahogyan a teljes gondolkodásunkat erre építettük, hanem többdimenziós. Ha képesek vagyunk a döntési helyzetekben is így gondolkodni, az elindít a szabadság útján. Ebben segít a kvantumelmélet megértése.

2. nap.Megtanulod a CÉLKITŰZÉS- ésA JÖVŐTERVEZÉS modelljét. A tudatos élet alapja az előrelátás, a célkitűzés és a tudatos tervezés. Akinek nincsenek céljai, az megreked az életében, relatíve is megörekszik. A tudatosan megfogalmazott célok az élet hajtómotorjai. Nagyon fontos, hogy ezt profi módon megtanuljuk, - tudom, hogy mekkora haszna van, a saját életemből.Tekintettel arra, hogy a tudatalatti a teremtő részünk, ezért kapcsolódóan VIZUALIZÁCIÓS TECHNIKÁKAT tanulunk. A tudatos jövőalkotásnak a vizualizáció az alapvető technikája.

3-4. nap. Témája: HITRENDSZER és az ÉRZELMEK. A korlátozó hiteid és képzeteid feltárása és átalakítása, Téged szolgáló hitekké. A hitrendszered meghatározza azt a világot, amiben jelenleg élsz. Ha megváltoztatod, kitárul a világ és belépsz egy „új univerzumba”. Emellett, nagyon fontos, hogy megtanuljada negatív érzelmeidet is oldani.

 

Nagyobb csoportot 5-12 főig, két részben (2-2 nap) hétvégeken tartom Budapesten, előre meghatározott időpontokban hirdetem meg. Ha szeretnél nagyobb csoportban részt venni, kérlek jelezzed, és ha lesz elég jelentkező, akkor indítok csoportot.

A kiscsoportra folyamatosan, bármikor jelentkezhetsz. A csoport akkor indul, amikor 2-5 fő jelentkezett. Igyekszem úgy szervezni, hogy a tréning időpontjai mindenkinek megfelelőek legyenek. Általában azt javasolom, hogy 2-2 napban, amely között nincs több két hétnél, vagy négy egymás utáni héten, minden héten egy napot. Kiscsoportot minden alkalommal Gyömrőn tartom a lakásomon. Keleti Pályaudvarról, 33 perc a menetidő vonattal Gyömrőre.

A tréning napi időbeosztása: 9 -17 óráig, közben 1-2 óra ebédszünettel. A nagy csoport tagjai saját maguk gondoskodnak az étkezésükről, a kiscsoport tagoknak ebédet adok.

Jelentkezés:

Kérlek, hogy az e-mail címemre küldjed a jelentkezésedet: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. A tréningre a helyedet a részvételi díj felének a befizetésével biztosítod.

Érdeklődhetsz telefonon: 30 659 089, vagy akár a facebookon. 

Lőcsei Fanni

2017. február 27.

Kérlek, hogy küldjed tovább levelemet a barátaidnak, ismerőseidnek, akiket érdekelhet.