„Az Öngyógyítás útja” c. előadás és gyakorlat

Angyal az egen

2017. április 10-én 18 órakor, a Soter Ezoterikus Soter Ezoterikus Klub és Teaházban. (Budapest VI., Desseffwy u. 53)

Amikor csoportot tartok, a belső vezetésemre hagyatkozok, ezért nem tudok előre részletes programot adni az estéről (de, látod, próbálkozok), csak a célt tudom meghatározni, nem a hogyant.

Ezen az estén a csoportunk minden egyes tagjának a gyógyulására fókuszálunk, ez a célunk, ezért jövünk össze. Törvény, hogy amire fókuszálunk, arra irányítjuk az energiát. Csoportban az erőnk összeadódik, sőt hatványozódik, ezért sokkal nagyobb lesz az eredménye, mint egyénileg.

Mi az öngyógyító erő? A SZERETET.

Szeretem magam azt a csodálatos, különleges, egyedi képességekkel, tulajdonságokkal, csak rám jellemző színekkel rendelkező lényt. Szeretem a különleges egyéni küldetésemet, feladataimat, amit csak rám jellemző egyéni módon oldok meg és az univerzumnak egy sajátos, csak rám jellemző útját járom. Erről a sajátos csak rám jellemző „színről” ismer fel Isten, ismer fel az Univerzum minden lénye, minden része, ezzel olvadok bele Isten tökéletes színes palettájába, hogy együtt alkossam a többi résszel, az EGY csodálatos képét.

A gyógyító erő, az Istennő teremtő ereje bennem van. Bennem van, hogy létrehozza a legtökéletesebb formációmat. Nem kell mást tennem, mint CSEND-ben lennem, a szívemet kinyitni, és az ERŐ megnyilvánul bennem. Ebben ülni és figyelni, átölelve az Istennő végtelen szeretetével, és gyönyörködni abban a csodálatos alkotásban, aki vagyok.  Általa biztonságban, nyugalomban vagyok, mert mindig ott van, mindig megtalálható, a kapcsolat mindig fennáll, csak fel kell hívnom, mert ott van bennem, nem hagy el és vigyáz rám, gondoskodik rólam. 

Az Isteni Erő mindig jelen van, mindig megfoghatom a felém gyújtott kezét, de nem erőlteti rám. Ez az erő tiszteli a szabadságomat, tiszteli a döntéseimet, tiszteli a megoldásaimat, tiszteli a gondolataimat, tiszteli az érzéseimet, tiszteli a tetteimet. A jószülő módjára hagyja, hogy fussam a saját köreimet, sok szenvedés árán is kipróbáljak számtalan megoldást, tudjam mi hova vezet, minek mi lesz a következménye és szabadon dönthessek a jó és a rossz között. Saját szabad utamat járva jussak el oda, hogy az Isteni teremtő erővel harmóniába kerüljek, vele eggyé válva létrehozzam a legtökéletesebb formációmat, azt, AKI VAGYOK.

Részvételi díj: 3000 Ft

Honlapom: www.delfintrening.hu,

Elérhetőségem: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szeretettel

Fanni