„A Nap - korszak nyitánya”

A 2017. évi asztrológiai újév üzenete.

égi kapcsolat

Egy új időciklus kezdőpontján vagyunk, amit a kaldeusi papok által alkotott asztrológia rendszer szerint „Nap” korszaknak jelöltek. 2017.március 20.-án 11:29 órakor, az asztrológiai újévvel kezdődött el és 36 évig tart. Ennek az első kilences periódusa indult el egyidejűleg. 

Az emberiség nagy kihívások előtt áll, ezt senki nem tagadhatja. A jelenlegi téridőben eljutottunk az anyag kiteljesedésének a végső pontjára. Ez egyben fordulópont is, ahol az anyag beszűkül, és elindulhat egy ellentétes folyamat az anyagból szellemmé válás, a szűkítésből a tágulás irányában. Ez lenne a Vízöntő korszaknak a célja, amiben az emberiség jelenleg él. Az Isteni Tervvel összhangban, az emberi evolúció irányának megfelelően, a megtisztulás útján visszatérni a Forráshoz, ahonnan az emberiség származik.

A „Nap” korszak most induló 36 éve lehet egy spirituális megújulás kezdete, lépés egy békés, harmonikus bolygó és mind fizikailag-, mind tudatilag felszabadult emberiség felé. Mint a korábbi korokban is, most is az emberiségen múlik, hogy él-e a lehetőséggel, ami kozmikusan támogatott. Ennek jele, ami közvetlenül is mérhető, hogy a Föld frekvenciája emelkedik és ezzel mindené, ami itt van. A Föld egy tudatos entitás. Az emberiség a Földön élő többi királyság (ásványi-, növényi-, állati fajok) őrzője teljes jogkörrel és felelősséggel. Az emberiség mivel szabad akarattal rendelkezik, a változások kimenetele tőle függő.

Jelenleg az emberiség a tudati lesüllyedésének a mélyén áll. Nem tagadhatóak le, a nagy problémái, amelyek megmutatkoznak, mint háborúk, éhínség, terrorizmus, hontalanság, a bankok beteg piramisrendszerének látható összeomlása, korrupt kormányok, rendőri- és vallási szervezetek és a központi médiák által az emberek tudatos félrevezetése és tudati rabszolgaságban tartása. A tudati manipuláció legfőbb eszköze az energia polarizációja, azaz a feszült hangulat, harag, gyűlölet, félelem tudatos keltése. Elszigetelni az embert érző természetétől, az egységbe rendező szívenergiától. Ez a jól bevált útja az emberiség feletti uralomnak, a tudati rabszolgaságban tartásának. Ennek a rendnek az erői változatlanul nagy erővel dolgoznak azon, hogy a múltbeli hatalmukat megtartsák, de ez ma már lehetetlennek látszik.

Egyre jobban az emberek, embertömegek ébredeznek, a tudati megújulás, felszabadulás folyamata indult el. Lelki kérdéssé vált, lelki fontossággal bír, hogy valójában ki az, mi az, hogy ember, mi az eredetünk. Központi kérdéssé válik az, hogy honnan jöttünk, hol állunk jelenleg, mi a jövőnk, mi a sorsunk, - úgy, mint egyén, mint nemzet, úgy, mint emberiség szinten. EZ SORSKÉRDÉS!

Egyre jobban látjuk, hogy azok a rendezőelvek és eszközök, szervezetek, amire építettük az életünket minden vonatkozásban hamisak, elavultak, nem működnek, - az emberiség fejlődésének, jólétének, szabadságának akadályai. Nagy az igény a változásokra, az elavult paradigmák megszüntetésére, az elavult társadalmi-, politikai-, gazdasági struktúrák elsöprésére. Nagy erők a megújulás, a fejlődési reformok irányában, ezzel szemben nagy erők tartják vissza a szükséges változást, megtartani a múltban elért pozíciót. 2016-ban már érzékelhettük a nagy változások elindulását, ami ebben az évben fel fog gyorsulni. Ha a horoszkópot nézem, aX. házas stellium a Kosban: a Nap, mint cselekvő erő megtámogatva a Vénusszal (kapcsolatok), a Merkúrral(értelem, kommunikáció) és az Uránusszal (szabadság, fejlődés, reformok), továbbá a Mars (erő) a Kos csillagkép fejénél, mint a helyzet megértése és indító erőként, - bennem nem hagy kétséget.

Az asztrológiai kép méltán mutatja, hogy ami most zajlik, az sorshelyzet. Aszcendens Rák jegyben és a Deszcendens Bak jegyben. Kardinális jegyekben víz – föld jegyekben. Mutatja, hogy a folyamatok megindításáról van szó és azt az érzelmek indítják el. Mégpedig az, hogy a múltból az elzárt, eddig még fel nem oldott energiák a felerősödő konfliktushelyzetek hatására felszabadulnak. Az emberek ezekre a tudatállapotuktól függően fognak reagálni, hiszen a tudatunk gyógyításáról van szó. Aki már bevette a „piros pirulát”, az tudja, hogy ezek a nehéz helyzetek azért jönnek létre, hogy meggyógyuljunk, megtisztuljunk, és fejlődésünkben előbbre lépjünk. Összegezzük, amit eddig megtanultunk és megtapasztaltunk, vegyük kézbe életünk irányítását minden területen. Tanuljunk meg új eszközöket, aminek segítségével szabadabban és könnyebben kezeljük ezeket a folyamatokat. Alapvető, hogy legyen jövőképünk, kitűzött céljaink, feladataink, ami feltétele a tudatos működésünknek. Spirituális eszközökkel elérjük, hogy emeljük a tudatállapotunkat, hiszen ezen múlik, hogyan működünk milyen szintű tudásmezőkkel kerülünk kapcsolatban, amelyekből le tudjuk hívni a szükséges információkat.

Ebben az időszakban, ahogy erősödnek a kozmikus energiák ez megkönnyíti, hogy a múltbeli karmikus sebeinket meggyógyítsuk. Rálássunk a múltbeli karmikus köreink lényegére, és ezáltal feloldjuk a múltbeli energiát, mert már többé nem fogjuk ismételni. Így válik a karma darmává, a karmikus seb egy magas rendű képességgé. Ahhoz, hogy egy ÚJ REND jöhessen létre, ahhoz önmagunkban szükséges belül- és kívül is új rendet, új világot teremteni. Ez a sorsfeladatunk. Hivatkozok itt a horoszkóp IC-MC tengelyére.Azonosan, mint a másik tengely végpontjai, Föld és Víz jegyekben állnak, Szűz- és Halakban(MC együttáll a Keironnal). Megerősíti, hogy sorszerű a változás, és a sorfeladat, a küldetés spirituális jellegét.

 

Szeretettel

Fanni

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.