„Béke szertartás"

2017. szeptember 29.-én 14 órakor
a zebegényi Trianon emlékműnél.

2008 Zebegény3

2008 szeptemberében, Zebegényben a Kálvária dombon, Szentmihály napján tartottuk az első szertartást a Kárpát medence népeinek békéjéért. 

2008. év volt a jelenlegi 14 éves korszak első éve, ami szintén „1”-es indító év volt, akár a jelenlegi. Megemlítem, hogy ekkor tartottak sorozatban tisztítószertartásokat a természeti népek is a Föld asztrálisan szennyezett helyein. Ezt a korszakot a Plútó útja fémjelzi, amely 2008-ban lépett be a Nyilas csillagképbe és 2022- februárjában lép tovább a Bakba. A 2008. évvel indul, amiben a 8-as szám a fizikai sík legmagasabb száma. Fémjelzi, hogy már nincs tovább, mert mindent megtanultunk itt a fizikai síkon, lépjünk tovább, az Isteni Énünkhöz a kapcsolatot megtaláljuk.  Ez a korszak a visszavezető út megtalálásáról, ill. az ettől való akadályok radikális feloldásáról szól. Az egész korszakot végig kíséri a „20”-as szám. A tarotban a 20-as nagyárkánum a „felébredés” szimbóluma. Gabriel arkangyal fúj ébresztőt a bolygónak. Ezt az erőt képviseli a Plútó. 2022-től új korszak kezdődik. Különösen fontos a régi karmikus sebek meggyógyítása, lezárása, hogy elkezdhessük az új ciklust, összhangban a Földre áradó kozmikus energiákkal.

A felébredési folyamat felerősödik az utolsó négy évben. A kozmikus energiák erőteljesen támogatják a múlt karmikus energiáinak a feloldását, ezért tartom fontosnak ezekben az években – kapcsolódóan a 2008-as kezdethez – ismét békeszertartást végezni Zebegényben. A legmegfelelőbb időpont ismét a  Szentmihály napja, szeptember 29.-e, Mihály Arkangyal támogató fényében.

A szertartás gondolatát elsősorban az ez év júniusi visokói meditációnk inspirálta a Földanya Temploma nevű szakrális helyen.  Visokóhoz nagyon közel van Sarajevó, ahol az I. Világháború elkezdődött. Ismét ott leszünk szeptember 17.-én vasárnap, és ott fogjuk az előszertartást elvégezni 16-17 óra között. Célunk az, hogy összekössük energetikailag a két helyet, és az egész térségre kiterjesszük a gyógyító energiát. 11-en fogunk részt venni a szeren, a delfintáborom tagjai és az boszniai idegenvezető.
Kérek Mindenkit, akinek szándékában van eljönni a szept.29.-i szertartásra, meditáljon mentálisan ekkor velünk.

Meghívásomat a zebegényi szertartásra tovább küldhetitek mindazoknak, akiket érdemesnek tartatok arra, hogy részt vegyenek.

Mellékletként küldök pár fotót a 2008-as szernapokról.

Szeretettel
Fanni