„Frekvenciaugrás a kozmikus energiában."

univerzalis tanc

Akik érzékenyek, azok különösen reagálnak akozmikusenergiában érezhető frekvenciaugrásra. Ezt tapasztalatból mondom, mert magamon és a barátaim visszajelzéseiből erőteljesen érzékelem. 

A kialakult belső rend felborulását érezhetjük, az egyensúlyból való kibillenést. Ne aggódj, ez teljesen normális, mivel csak úgy lehet a kozmikus energiával szinkronban lenni, hogy a mi frekvenciánkat is emeljük, ami egy új belső rendet és egyensúlyt követel. Jó, ha ezzel tisztában vagyunk, és ezt tudatosan tesszük. Ha nem vagy egyensúlyban a kozmikus változással, az nehézségeket hoz: betegségeket, különböző problémákat az életterületeiden. Rákényszerülsz a változásra, mert másként, nem tudod megoldani.Ha tudatosan alkalmazkodsz, akkor sem lesz könnyű, de tudod, hogy miért teszed és folyamatosan dolgozol rajta, ami megugrasztja a spirituális fejlődésedet. Hiszen ez a kozmikus célja a frekvencianövekedésnek. Ez nem csak nehézséggel, hanem áldással is jár. Megnő benned a fény, a tisztábban látod az igazságot, tudatosabb, kreatívabb leszel, új szellemi inspirációk jelennek meg benned, emelkedettebb, szeretetteljesebb életet élsz. Nyitottabb leszel, nagyobb lesz benned a másokkal való egységre való törekvés, a segítőkészség. Jobb emberré válsz!

Ha tudatosan dolgozol magadon, akkor az energia szintemelés mindkét módszerét alkalmazod, amelyek összefüggenek. Jelenleg a hold csökkenő fázisa támogatóan hat a múlt lehúzó dolgainak elengedésére. Ezt erősíti egyidejűleg az asztrológiai helyzet. Skorpió ollója levágja azt, ami már akadálya a fejlődésnek. Jelenleg a Nap a mérleg csillagképben jár. Ez a mérlegelés ideje. Úgy mérlegelj, ahogy a mitológiában Anubisz teszi. Ozirisz templomában az elhunyt szívét mérlegre teszi. Egyik serpenyőben a szív, másikban egy tollpihe. Ha nehezebb a szív, mert lehúzzák a negatív energiák (harag, félelem, bűntudat stb.), akkor a szívet elviszi a farkas (égen látható Farkas csillagkép a Mérleg alatt).

Nézd végig az életedet, hogy melyek a szeretetlen területek, hol és mit szükséges változtatni! A szeretet az egységet jelenti, azaz valami csak akkor jó, ha mindenkinek jó (ne feledd ki ebből magadat.) A meditációval, a különféle spirituális gyakorlatokkal erőteljesen emelhető az energiaszintünk, de ha nem vagyunk hajlandók változni, elengedni, akkor ebben sem lehetünk eredményesek. Képzelj el egy léghajót, ami tele van súlyokkal. Amíg nem dobálod ki belőle, a felesleges nehezékeket, nem fogsz tudni felemelkedni.

Sajnos sokan vannak és lesznek a környezetünkben, akik nem hajlandók változni és egyre több feszültséggel számolhatunk a világunkban. Azzal is számolhatunk, hogy a Földanya a kozmikus erőhatásra tisztulással válaszol, ami problémákat okozhat bolygószinten. A környezeti feltételek nehezülése még inkább megköveteli, hogy tudatosan dolgozzunk magunkon, tegyünk meg mindent a környezetünkben és önmagunkban a béketeremtésre. Jövőben létfontosságú a rendszeres meditáció és a spirituális gyakorlatok.

Alapvető feladat, hogy erősítsük magunkban a szeretetet, az összetartozást, egymás támogatását, segítését. A Vízöntő korszakában a fejlődés útja nem az egyéni munka, hanem a társakkal, csoportokkal együtt haladás, együtt fejlődve, egymást támogatva.

Jó tanács dr. Walschjavaslata, érdemes követni.

„Varázslatos életet élhetsz azáltal, hogy másoknak varázslatos életet teremtesz. Legyél mindenki más szerencsecsillaga!Tegyél jót minden emberrel, akivel találkozol, hogy érezzék milyen szerencsések, hogy veled találkoztak. Tedd ezt egy hétig és nézd meg a változást!Tedd ezt egy hónapig és más emberré válsz!„

Dr. Walsch eredeti írása:

„Youcanlive a charmed life bycausingotherstolive a charmed life. Be everyoneelse's LuckyCharm! Makeallwhoyoutouchtodayfeel 'lucky' thatyoucrossedtheirpath. Dothisfor a week and watchthingschange. Doitfor a month and you'll be a differentperson.”

Kapcsolódik e témához, az egyik legkedvesebb filmem üzenete.

A Végső Ajándék (2006) -TheUltimateGift

Szeretettel, Fanni