„DELFINEKRŐL

és a Delfin Táborokról”

negy delfin

Aki érzékeny rá, az érzi a Delfin csillagképből áradó energiákat. A Napunk febr. 2- 8.-ig a Delfin csillagok alatt vándorol. Fontos ismerni az energia értelmezését, hogy kihasználjuk.

Nagyon alkalmas ez az energia spirituális gyakorlatokra, örömteli, együttlétekre a barátainkkal, szerelmünkkel, ezenkívül művészi ihletettséget is ad. Az öröm az élvezet energiája benne van ezekben a napokban, mivel ezt sugározza a Nap és a Vénusz fúziója is a Vízöntőben, amely még febr. közepéig érződik. Használjuk ki!

Az asztrolóigiai értelmezése szerint, a Delfin a Tejúton fénynemzett újszülött fénylény, az újjászületett, megtisztult lelkünk szimbóluma. Ezzel szinkronban levő értelmezés, hogy a spirituális vezetők, a mesterek szimbóluma, legyen az földi mester, vagy belső mester, akik a megtisztulás, a spirituális újjászületés (megvilágosodás) felé vezérelnek bennünket (Vallyon Imrétől)

Én a saját megélésemmel egészíteném ki. A Delfinek számomra tantrikus lények, az öröm állatai.Arra tanítanak a földi megjelenésükkel, hogyan lehet örömben, elfogadásban, a társakkal harmóniában, egységben élni. Úgy teremteni, hogy abban öröm, élvezet és harmónia legyen. Ugye egyetértetek? Hiszen, ha ránézek egy delfinre, szinte látom a mosolygós ábrázatát, érzem a vidám, könnyed kedves lényét. Nekem példaképeim, mert szeretem magam, ha ilyen vagyok: örömmel teli, kedves, mosolygós és együttműködő, segítő másokkal.

Ez vezetett ahhoz, hogy 2007-től, minden évben tartsak Delfin Táborokat az Adrián (általában), hogy ezeket a Delfin tulajdonságokat megélhessük csoportban. Mindkét tábor alapvetően az örömteli együttes nyaralásról, pihenésről szól, amit emelnek a csoportgyakorlatok a testi-lelki egészségünkért.

Aki velem tart, nagy szeretettel látom. Az idén két nyári tábort fogok tartani:

Június 30- 9.-ig 10 nap/ Cesarican, Horvátországban. Csodás nyaralás a tengerparton, hajókázással, kirándulásokkal a környéken.

Augusztus 26-szeptember 5.-ig, 11 nap. Nyaralás Hvar szigeten és Boszniai kirándulás Mostárba és a Visokói Piramisokhoz.

A részletes tervet rövidesen ismertetni fogom.

Szeretettel

Fanni