DELFINTÁBOR

2021.július 20-26-ig hét nap
a legszebb Dél Dalmát tengerparton és
szakrális nap a Visokói Piramisoknál

Ház 1

Nagy örömömre szolgál, hogy az idén lehetőségem van arra, hogy a már hagyományos Delfintábort megtartsam. Most érett meg rá a helyzet, hogy megszervezzem. Július végéig várhatóan nem lesz változás a járványügyi szabályokban és biztonsággal utazhatunk. Az idő rövidségére is tekintettel, igyekeztem a legkedvezőbb árat ajánlani.  Mivel kilenc személyes kisbusszal megyünk, hét fő jelentkezhet. Remélem, hogy a nyarunk gyöngyszeme lesz ez az utazás. 

A Delfintábor több egy nyaralótábornál, spirituális céljai is vannak, nem véletlenül választottam szimbólumként a Delfin nevet: örömben, harmóniában együtt lenni magas rezgésű gyönyörű helyeken, hogy gyógyuljon a testünk, lelkünk, emelkedjünk általa.  Ehhez hozzásegítem a csoportot spirituális programokkal, mint önismereti gyakorlatok, energia- jóga gyakorlatok, meditációk.
Mindnyájunk vágya, hogy az idén is a Visokói Piramisok szent helyén lehessünk, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez lehetséges legyen.
Az első nap Bosznián keresztül utazunk Horvátországba. Kora hajnalban indulunk, hogy elég időnk legyen eljutni Visokóban minden lényeges helyre, mint a katakomba, mágikus erdő, Nap Piramis, Tumulus.

clip image012 0003

Visokóból a tengerpartig csodás látványban lesz részünk, átutazunk a smaragzöld Neretva folyó völgyén, ami égig érő hegyek szegélyeznek.
Késő este érkezünk a gyönyörű szálláshelyünkre Podacába, ahol a további napokat töltjük, az alábbi tengerparti házban.
A szállás magas minőségű, két négy személyes apartmant bérelünk (két szoba, fürdőszoba és a tengerrel nyíló erkély)

Angyal az egen

Reggel, „napüdvözlettel” kezdjük a tengerparton a napot!
Energiafeltöltő és meditációs gyakorlatokat tanítok, amelyeknek nagy haszna van az életben, ha az itt megtanultakat otthon gyakorolják. Leírhatatlanul csodás élmény itt a tengerparton így kezdeni a napot miközben körülvesz a tenger kéksége, csobogása, a vízimadarak éneke, érezzük a bőrünkön a tengeri szellő finom áramlatait. Megfelelő előkészítése a meditációnak, amiben a fizikai valóságot összekapcsoljuk a belső valóságainkkal, - egy eddigieknél teljesebb valóság megtapasztalásáért.
Podaca és közvetlen környéke a Makarska térség leggyönyörűbb helyei.  A part mellett hosszú partvonalon szabad strandok vannak, hangulatos éttermekkel.

Fürdőruhások

A tengerpart fokozatosan mélyül, aprókavicsos. Akinek érzékeny a lába érdemes hozni úszócipőt.
A hat napból négy nap nagyobb kirándulásokat teszünk (fél naposak), de sok lehetőség van a közvetlen környékre is elsétálni, kirándulni, mint a ház felett magasodó hegyen a kilátóhoz.
Tervezett kirándulások:
Az Adria gyöngyszeme, a csodálatos Dubrovnik. Az út is gyönyörűséges végig az Adria partján. Az óváros megtekintése nagyon szép élmény.

DSCF6576

Az Imotski tavakhoz: a két vörös és azurkék, legmélyebb víznyelői Európának, itt találhatók. Trónok harcának egyes várjeleneteit itt forgatták.

DSCF7110

 

Átkompolunk, hogy hajókázzunk is, a közeli Hvar szigetre egy egész napos fürdőzésre.

hajozas

Hetedik nap hazafelé, mivel Horvátországon át megyünk haza, a Krka vízesésben gyönyörködhetünk. A program része 25 perces hajókázás, amely páratlan élményt nyújt.

delfin tabor 016

Késői órákban érünk haza.

A Facebook csoportlapomon láthatod a korábbi táborok fotóit az említett kirándulási helyekről, a 2020.ban meghirdetett elmaradt táborom posztján.
https://www.facebook.com/Delfintr%C3%A9ning-184184048273798/

 

Utazáson résztvevők száma 8 fő.

Utazás: 9 személyes, kényelmes kisbusszal megyünk, nagyon megbízható sofőrrel.

Az utazás költségeit a legkedvezményesebben állítottam össze.

Szállás Podacán és a tábor részvételi díj: 195 € , 71.000 Ft
Utazási költség: 45.000 Ft

Helyedet úgy tudod biztosítani, ha jelentkezéskor az utazási költség felét kifizeted, 58.000 Ft-ot.
A fent maradó összeget legkésőbb júl. 6-ig fizeted.

Étkezésre javasolom, az előző táborokban bevált gyakorlat szerint, hogy közösen főzünk, itthonról vitt alapanyagból, ezért nem kerül többe, mint itthon költenél. Nagyon családias együtt főzni és ebédelni.
Érdemes kisebb mennyiségű kunát beváltatni, ha piacon vásárolsz. Üzletekben mindenütt kártyával lehet vásárolni.

Az utazáson való részvétel feltételei a járványügyi szabályok szerint:

Boszniába való beutazáshoz a határon be kell mutatni, a konzuli nyilatkozat szerint. https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?bosznia-hercegovina

  • 48 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztet 
  • PCR-teszt nélkül utazhatnak be azok, akik bizonyítani tudják, hogy COVID-19 ellen be vannak oltva és a második oltást követően eltelt 14 nap.
  • Nem kell tesztet bemutatni annak a külföldi állampolgárnak sem, akinek orvosi igazolása van arról, hogy az elmúlt 14-180 napos időszakban átesett és kigyógyult a vírusfertőzésből. 

Mindegyik dokumentumot angol nyelven kell bemutatni.
Utóbbi két esetre minden résztvevőnek adok egy angol nyelvű adatlapot, amire beírod az adatokat és lepecsételteted a házi orvosoddal.
Horvátországba beutazáshoz a konzuli nyilatkozat szerint szükséges:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?horvatorszag

72 óránál nem régebbi PCR teszt.
Erre nincs szükség, ha van védettségi igazolás.
A beutazónak fel kell mutatnia a védettséget igazoló plasztikkártyát és a papíralapú oltási igazolványát, amelyen mindkét oltási dátum szerepel. A Magyarországon kiállított oltási igazolásokat a horvátországi beutazáshoz nem kell külön fordítással ellátni. A beutazás akkor lehetséges, ha a második oltást követően eltelt 14 nap.
Amiatt kértem a fordítást, mivel Boszniában szükséges.

Mint látjátok a kritikus pontunk, hogy el tudunk-e menni Visokóba, a PCR teszt. Azt használjuk ki, hogy a bosnyák és a horvát PCR teszt idejére vonatkozó előírás között 24 óra különbség van.

Az út, ha befizetted az előleget, nem mondható le, csak ha az utat a járványügyi szabályok nem teszik lehetővé. Csak akkor tudom visszafizetni, ha hozol magad helyett másik résztvevőt.
A járványügyi előírásoknak megfelelést személyesen kontrolálom, hogy elkerüljünk minden kellemetlenséget.

Várlak szeretettel erre a csodálatos utazásra.

honlap: www.delfintrening.hu
Facebook kapcsolódó oldalak, ahol sok korábbi fotót és írást találsz:
https://www.facebook.com/Delfintr%C3%A9ning-184184048273798/?ref=pages_you_manage
https://www.facebook.com/spiritutazas.hu/?ref=pages_you_manage
https://www.facebook.com/Delfin-t%C3%A1bor-2019-106368940749594/?ref=pages_you_manage

Lőcsei Fanni
Elérhetőségem:
e-mai: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mobil:30 659 0589
Facebook messengeren.