DELFINTÁBOR 2020.

Időpont: augusztus 29-szeptember 6-ig,

DSCF7046

Hat nap tengerparti üdülés Dél-Dalmáciában.

clip image012 0003

További három napon kirándulások Boszniában, első sorban a Piramisokhoz Visokoban.

A Delfintábor több egy nyaralótábornál, spirituális céljai is vannak, nem véletlenül választottam szimbólumként a Delfin nevet: örömben, harmóniában együtt lenni magas rezgésű gyönyörű helyeken, hogy gyógyuljon a testünk, lelkünk, emelkedjünk általa. Ehhez hozzásegítem a csoportot spirituális programokkal, mint önismereti gyakorlatok, energia- jóga gyakorlatok, meditációk.

Budapestről kisautóbusszal (9 személyes) Bosznián keresztül utazunk a tengerpartra és vissza felé is. Lehet, hogy lassúbb és időben hosszabb, de kihagyhatatlan élmény Bosznia csodálatos hegyes tájain, főleg a Neretva völgyön átutazni.

DSCF6673

Visszafelé a haza utat összekapcsoljuk kirándulásokkal Bosznia csodálatos helyeire.

A tábor első hat napján a Dél- Dalmát tengerpart egyik legszebb helyén Podacán nyaralunk. Színvonalas apartmanházban szállunk meg, négy személyes apartmanokban (nívós komplett konyhával felszereltek) szinte a tengerparton.

Aphaz tenger

Reggel, „napüdvözlettel” kezdjük a tengerparton a napot!

Reggelente energiafeltöltő és meditációs gyakorlatokat tanítok, amelyeknek nagy haszna van az életben, ha az itt megtanultakat otthon gyakorolják. Leírhatatlanul csodás élmény itt a tengerparton így kezdeni a napot miközben körülvesz a tenger kéksége, csobogása, a vízimadarak éneke, érezzük a bőrünkön a tengeri szellő finom áramlatait. Megfelelő előkészítése a meditációnak, amiben a fizikai valóságot összekapcsoljuk a belső valóságainkkal, - egy eddigieknél teljesebb valóság megtapasztalásáért.

Mindenki számára nagyon fontos az önismeret, ami életünk tudatos teremtésének az alapja. Ehhez hozzásegítelek több általam művel tipológiai rendszerrel.

Podaca és közvetlen környéke a Makarska térség leggyönyörűbb helyei. A part mellett hosszú partvonalon szabad strandok vannak.

Fürdőruhások

A tengerpart fokozatosan mélyül, aprókavicsos. Akinek érzékeny a lába érdemes hozni úszócipőt.

Podaca tajték

A kis kikötő. Kilátás a Podaca feletti hegyről.

Nagyon hangulatosak a part melletti kisvendéglők is.

Luija

Strandolás mellett gyönyörű helyekre megyünk kirándulni, részben a tengerpartról, részben haza felé indulva Bosznián át, az utat megszakítva Visoko felé.

Tervezett kirándulások:

Az Adria gyöngyszeme, a csodálatos Dubrovnik. Az út is gyönyörűséges végig az Adria partján. Az óváros megtekintése nagyon szép élmény.

dubrov

Kravica-vízesés, amely 900 méterrel a tengerszint fölött zúdul alá, 30 méteres magasságból. Nagyon hasonló a Plitvicei tavakhoz, csak kisebb. Lehet úszni is, aki kedveli a nagyon friss vizet. Rendkívüli élmény volt tavaly, Tinéktek is nagyon fog tetszeni.

Kravica vizesés ploce

Pocitelj, a Neretva folyó melletti kisváros, ahol a szinte megállt az idő. Látványossága a vár, amely még a törökkorban, a XV. században épült, a világörökség része, akár a mostari Stari Most.

Pocitelj

Mostarban, megtekintjük a gyönyörű Stari Gradot (öreg híd), a varázslatos bazárral és kávézókkal.

Mostar Neretva

Blagaj, ahol Európa legbővizűbb forrása ered. Szépsége annakidején a török szultánt is lenyűgözte és egy dervis kolostort építtetett ide, ami még most is látogatható. Tavaly sajnos kimaradt a cseppkőbarlang, idén sort kerítünk rá. Felejthetetlen a csodás pisztráng, amit itt ettünk – az idén megismételjük. A lányok készüljenek fel rá, ami Tinéktek is jól fog állni, a szufi asszonyi viselet, amit fel kell vennetek a dervis házban.

 

Blagaj.jpg1
Szépséges hölgyek

Utolsó két napunk kirándulásaink fénypontja, a Visokói Piramiskomplexum.

Kiseljakban, egy nagyon jó színvonalú szállodásban alszunk két ágyas fürdőszobás szobákban, bőséges svédasztalos reggelit kapunk.

2005-ben Dr. Sam Semir Osmanagich, a Bosznia-Hercegovinai Amerikai Központi és Régészeti Központ igazgatója fedezte fel a Boszniai Piramis komplexumot.

kep Osmanagich

Korábbi fotóm Osmanagich úrral.

A Boszniai piramisok a világ eddig ismert piramisai közt a legrégebbiek, több mint 30 000 évesek. A piramiskomplexumból a legnagyobb a Nap piramis 220 m, a Hold piramis 190 m, de ott vannak még más piramisok is, mint a Sárkány-, a Föld Anya-, Szerelem- piramisok, és a Tumulus (Templom) mind-mind egy Fibonacci spirál mentén elrendezve. Hatalmas Energia generátor - rendszer, egy elektromágneses erőtér, amely az egész visokói térségben, bárhová mész, érezhető. Sokan járnak ide gyógyulni és megtapasztalni ezt a különlegesen magas rezgésű energiát.

A visokói programunk:

DSCF7206

Nap- és a Hold piramisok.

DSCF6639

Katakomba rendszer, ahol a döbbenetes erejű dolomitok találhatók.

DSCF6740

A mágikus kincseket rejtő erdő.

Tumulus, amit Földanya templomának neveztem el, mert minden évben itt meditálunk Európa népeinek békéjéért és harmóniájáért. Ez a meditáció az utunk legfőbb spirituális célja és méltó befejezése.

Energiapecsét

Meditációnk energia pecsétjei, amit tavaly a Tumuluson elhelyeztünk.

A honalapomon (www.delfintrening.hu) is több írásomat megtaláljátok Visokóról. A facebookon találtok egy közösségi oldalt „Földanya temploma Visokoban” címmel, https://www.facebook.com/spiritutazas.hu/?modal=admin_todo_tour

ahol írásokat és fotókat találtok a korábbi utakról.

Továbbá, figyelmetekbe ajánlom a Delfintábor 2019-es közösségi oldalamat a Facebookon:

https://www.facebook.com/Delfin-t%C3%A1bor-2019-106368940749594/?modal=admin_todo_tour

a tavalyi utunkról, amelynek helyszínei szinte megegyeztek az idei táboréval, - sok fotót találtok róla.

Az tábor költségei:

Szállás+részvételi díj együtt: 240€

Visokói katakomba belépő: 10€,

Étkezés: tengerparton önellátás, Kiseljakban reggelit kapunk

Javasolom, hogy Podacán, itthonról hozott nyersanyagokból közösen főzzünk egyszerű ételeket. Korábbiakban nagyon jól bevált és nem került többe, mint az itthoni étkezés. Étteremben a kirándulások során fogunk étkezni, 4-5 alkalommal Boszniában, mivel sokkal olcsóbb Horvátországnál.

Utazás:

9 fős kisbusszal, tapasztalt sofőrrel.

Utazás költsége: 40.000 Ft/fő

SÜRGŐS a jelentkezés az apartmanok lefoglalása miatt, másrészt a kisbuszon férőhelyek száma korlátozott.

Jelenleg négy szabad helyünkre 50 % díjjal, azaz 120 Euro és 20.000 Ft befizetésével lehet jelentkezni. Ha szeretnél jönni, minél előbb tedd meg, biztosítsd a helyedet.

A fenn maradó összeg: 120 € és 20.000 Ft az indulás előtt egy hónappal, azaz július 29.-ig esedékes.

Jelentkezhetsz telefonon 30 659 0589, de e-mailben mindenképpen erősítsd meg: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címemre.

Szeretettel

Fanni