EMLÉKEZZÜNK

FÉNYBŐL, SZERETETBŐL SZÖTT ISTENI LÉNYEK VAGYUNK,
ÉS MINT ILYEN, TÖKÉLETESEK.

 FB IMG 1635610762418

Az embert csodálatos lénynek alkottál meg a teremtő istenek.

Kiváltságos helyzetben vagyunk, hogy a Föld fizikai valóságába születhettünk le, mert ebben olyan tapasztalatokat és jellemvonásokat szerezhetünk, amelyre más módon nincs lehetőség. Éppen ezért, sokat nyersz azzal, ha teljes mértékben részt veszel, jelen vagy az életedben.

Az elmúlt 200-300 ezer évben a földi fizikai jelenlét elsöprő erejű élmény volt, mivel olyan helyre jöttünk, ahol a sötétség uralkodik. Itt meg kellett tanulnunk küzdeni a fényért. Meg kellett tanulnunk kinyitni a szemünket, hogy örömre, boldogságra leljünk.

MAGADNAK KELL MEGTEREMTENED A BOLDOGSÁGOT, ÉS MEGGYŐZNI MAGADAT ARRRÓL, HOGY KÉPES VAGY RÁ!

Küzdenünk kell érte, mert meggyőztek és naponta meg akarnak bennünket győzni arról, hogy nem vagyunk többre képesek, mint az agykapacitásunk 12-15 %-át használni, ezért az istenek, a papok, a főnökök stb. vezetésére van szükségünk, akik megmondják a tuttit, nekik kell alárendelni magunkat.

Pedig a valóságban Isten képmására teremtett lények vagyunk. Még a hihetetlen képességeink birtokában is úgy tudnak irányítani bennünket, hogy az adott képesség megtagadta önnön létezését!

Az emberiség rohamléptekben halad afelé, amikor az emberek „ősi szeme” (hórusz szem) kinyílik. Ez az az állapot, amit az apostolok megéltek - erre emlékeztet a Pünkösd Ünnepe. A szent szellemmel való egyesülés állapota, amikor az ember megéli fizikai testben a mindentudás állapotát, amire annakidején teremtve lettünk. Ekkor eltűnnek azok a korlátok, amelyekkel jelenleg harcolunk, mert túlhaladjuk őket.

Az ember felszabadul a bolygóval együtt, a több százezer éves rabság alól, amikor a fény elönti a bolygót, és a sötétség korszaka véget ér.
Ez ma már nem idea, az idő közeleg, a múlt végjátékát éli. Készüljünk rá, higgyünk benne, tegyünk érte, harcoljunk érte!

Szeretettel
Fanni