Spirituális kirándulás

BOSZNIAI PIRAMISOKHOZ
2023.június 18-21.-ig

20190520 170529

 

Csodálatos utazásra hívlak a bolygónk egyik ősi, szent helyére a Boszniai Piramisokhoz, a nyári napforduló időszakában. Fő programunkat kiegészíti kirándulás a világszép jajcei vízeséshez és a történelmi Sarajevoba.

A Visokoi Piramisok szent földje, a Földünk egyik legerősebb beavató, gyógyító helye. Most tudatosan, időpontként a nyári napforduló időszakát választottam az utazáshoz, az évünk egyik fénybeavató időszakát. A nyári napforduló a világosság győzelmét jelképezi. A legjobb helyen és a legjobb időben leszünk aaz égi beavatásra, a hely és az idő szintézise által támogatva, hogy befogadhassuk magunkba az Isteni kegyelmi energiát, tisztuljunk, gyógyuljunk, emelkedjünk általa.

Első alkalommal a 2014. évi delfintáborom programja volt a Boszniai Piramisok, azóta egészen 2019-ig minden évben ellátogattunk Visokoba.  A saját és a társaim energetikai megtapasztalásai egybehangzanak azzal, amit SemirOsmanagich a kutatásai alapján állít, hogy egy ősi szent hely, egy sok ezer éve létrehozott piramiskomplexum, ami Visokoban található. Gyógyulnak az emberek az energiájától. Ha ráhangolódsz és feltöltődsz a Piramisok energiájával, utána 1-2 hónap múlva is érzed az emelő, gyógyító hatását. Sőt, bármikor fel tudod idézni magadban. Most is érzem, miközben ezt a posztot írom.

Utazásunk programja:

1.nap Budapestről indulunk kora reggeli órákban.

Kora délután érkezünk Jajcára. Világhírű hely a csodálatos vízesése miatt, amely része a világörökségnek. Közismert Csontváry Koszta Tivadar festménye által.

Jajca vízesés

A Város másik hírességét is megtekintjük,ha időnk engedi, a 15.századi várat, amelyet Mátyás király 1463-ban foglalt vissza a töröktől és megalapította a jajcai bánságot.

Jajcarol a szállásunkra utazunk egy nagyszerű, jól bevált motelbe Kiseljakba, ahol két ágyas fürdőszobás szobákban leszünk elhelyezve és bőséges svédasztalos reggelit kapunk. Mind a három éjszakát itt töltjük.

2. nap. Sarajevoba városlátogatás magyar nyelvű idegenvezetővel

Sarajevo nagyon különleges város, ahol Európa és a kelet találkozik, bőven lesz látnivalónk! Hasonló Jeruzsálemhez, itt mind a három fő vallás képviselve van, néhány száz méteren belül négy vallás (római katolikus, ortodox keresztény, muszlim és zsidó) szakrális épületei sorakoznak. Megtekintjük a fő katolikus templomot a párizsi Notre-­Dame mintájára készült neogótikus székesegyházat, a zsinagógát, a Gázi Huszrev bég dzsámiját, amely 1531-re épült meg, a hozzá tartozó karavánszerájjal, az 1537 óta máig működő iskolamúzemot (medresze) s a bazársort, amely a mai napig a muzulmán vallási építészet egyik legjelentősebb balkáni remekműve továbbá a Városi Tanács házát, a Vijećnicat. Lenyűgöző épület, megjelenésében erőteljesen visszatükröződik az iszlám építészet hatása. Alábbi fotón láthatod.

Szarajevo Tanács háza

Idegenvezetőnk megmutatja nekünk azt a tragikus helyet, ahol annakidején a halálos merénylet történt Ferenc Ferdinánd és felesége ellen. Lehetőség lesz arra is, hogy lanovkával felmenjünk a környező hegyek kilátójára, rálátni a sípályákra.

Sarajevohoz hozzátartozik az is, hogy a bosnyák konyha remekeit megkóstoljuk.

Esti órákban visszatérünk szállásunkra Kiseljakba.

3.napVisokói Piramiskomplexum.

Program: Nap piramis, katakomba rendszer, mágikus erdő, Tumulus. Külön posztot tettem fel a honlapomra, ahol részletesen beszámolok a Piramiskomplexumról, de most röviden bemutatom a programunk állomásait.

Magyar nyelvű idegenvezetővel látogatjuk a Tunellt, a föld latti alagútrendszert.Sok ember jár ide rendszeresen, a gyógyító energiáért.Rendkívüli dolgokat lehet a Tunelben megtapasztalni, amely a régi korok embereinek magas technikai tudását bizonyítják.

DSCF6647

Mindenütt egyenletes a hőmérséklet, kitűnői a szellőzöttség, nagyon tiszta, gyógyító hatású a levegő, rendkívül magas frekvenciájú energia van jelen. Táblákon közzé tették a mindezt bizonyító fizikai vizsgálatok eredményeit. Itt meditálunk együtt a hatalmas dolomitok mellett.

Hatalmas élmény végigjárni a tunel melletti MÁGIKUS PARKOT.

A kitett táblákon az áll, ha ráhangolódsz a piramisok energiájára, akkor érzékeled a Föld mostani energia frekvenciáját, ami az Istennői energia, a szeretet, az Egység energiája.

DSCF7258

A NAP PIRAMIS energiasugárzása egész Visokoban érzékelhető. Turisztikai élmény megmászni a piramishegyet, csodálatos róla a kilátás. Tetején, egy bosnyák királynő várának romja van, ez az oka, hogy nem engedik a hatóságok feltárni az alatta lévő rendszert.  Aki nem vállalkozik a hegymászásra, beülhet a közeli kávézóba, a teraszáról is gyönyörű a kilátás.

IMG 20180910 134711

Június 20.-án este a Tumuluson, amit a Földanya Templomáról neveztem el, a napforduló energiáival támogatva fényszertartást végzünk.

Erre a szertartásra előre felkészülünk. Minden résztvevő hoz otthonról egy számára különleges energiájú helyről származó, őt megszólító követ. Erre mindenki ráírja az energiáját jelölő rovásjelet, amit előzetesen kiszámolok. A szertartás része, hogy a tűz köré lerakjuk a köveinket, mint az energiajeleinket, hogy a hely sugározza tovább a meditációnk energiáját.

Energiapecsét

Teljes napot kitöltő a programunk. Este Kiseljakban alszunk.

4. nap. Utolsó napunk, a hazautazás napja, de még nagyon szép élmények várnak útközben is ránk.

Reggeli után indulunk Visokoba, hogy megtekintsük a Holdpiramist.Ez a piramis eltérően a Naptól, lépcsős piramis.  Biztosan lesznek társaink, akik felmennek a hegy tetejére, de ha már a hegy feléig legalább felmegyünk, akkor láthatjuk azokat a kőzetlapokat, amelyek a hegy piramis jellegének élő bizonyítékai.

Visokóból hazafelé utunkat megszakítjuk, elmegyünk a mágikus kőgolyók völgyébe,Zavidovicibe.

DSCF7318

Mind a Visokoi Piramiskomplexumról, mind a zavidovicii kőgolyókról az előző Delfin Táborok alkalmából részletesen írtam, amelyet külön posztként raktam fel a honlapomra.

Az utazás részvételi díja: 120 € és 70.000 Ft

Tartalmazza :

Keseljakban a szállás és a reggeli árát.

A szervezés, a spirituális programok részvételi díját.

Idegenvezető díját Sarajevoban.

Útiköltséget. 9- személyes kisbusszal az utazás költségeit, útdíjakkal és biztosítással, a gépkocsivezető díjazásával

Nem tartalmazza a belépőjegyeket:

Visokobantunell 10€

Sarajevo, Jajcei vízesés kb.40 € .

A jelentkezni az előleg megfizetésével lehet, amely 60.000 Ft.

A teljes összeget május 31.-ig szükséges kifizetni.

Jelentkezésedet küld el e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ha kérdésed van, telefonon is elérsz +36 30 6590589 számon, vagy a facebookon a messengeren.

Minden programomat és kapcsolódó írásaimat és korábbi táborok fotóit megtalálod a honlapomon www.delfintrening.hu kívül a facebookon, amin három oldalam is van: delfintrening, delfintrening2019, Földanya temploma Visokoban címmel.

Várlak szeretettel:

Lőcsei Fanni
2023.május 12.