Boszniai Piramiskomplexum bemutatása

2005-ben Dr. Sam Semir Osmanagich, a Bosznia-Hercegovinai Amerikai Központi és Régészeti Központ igazgatója fedezte fel a Boszniai Piramis komplexumot.

Spirit kirandul Visokoi Piramis 1

 

Osmanagich úrral 2017-ben találkoztam személyesen.

Már a hivatalos régészek is elismerik a legújabb tudományos bizonyítékok fényében, melyek miatt már lehetetlen tagadni a történelmet megváltoztató felfedezés hitelességét.

A Boszniai Piramisok a világ eddig ismert piramisai közöttt a legrégebbiek, több mint 30 000 évesek. A piramiskomplexumból a legnagyobb a Nap piramis 220 m, a Hold piramis 190 m, de ott vannak még más piramisok is, mint a Sárkány-, a Föld Anya-, Szerelem- piramisok, és a Tumulus (Templom) mind-mind egy Fibonacci spirál mentén elrendezve.

Spirit kirandul Visokoi Piramis 2

Hatalmas Energia generátor - rendszer, egy elektromágneses erőtér, amely az egész visokói térségben, bárhová mész, érezhető. Sokan járnak ide gyógyulni és megtapasztalni ezt a különlegesen magas rezgésű energiát.

 

Nap piramisról:

Spirit kirandul Visokoi Piramis 3

Spirit kirandul Visokoi Piramis 4

Részben fel lehet menni autóval, de még így is kisebb hegymászó túra.

Egy boszniai királynő várának romja áll a tetején, ezért megközelíthetetlen SemirOsmanagich számára. Jelenlegi katakomba járatok, amelyeket sikerült megnyitni mintegy 2000 m távolságra vannak még a Nap piramistól. A várrom, a jelenleg a piramis teteje. Csodálatos kilátás van körben.

Spirit kirandul Visokoi Piramis 5

Mit tudhatunk a Nap piramisról?

A radiokarbon vizsgálatok szerint 24.800 éves és a Föld legmagasabb piramisa, 220 méter. Egy 8000 kg-os kerámia blokk található a piramis alatti labirintusban. Ennek jelenlétét érzékelem minden alkalommal a katakombában, a dolomitokkal végzett meditációim során. Úgy érzékelem, mint a központi számítógéphez a PC-k, úgy csatlakoznak hozzá a katakombákban talált és ott látható dolomitok, amelyek a központi kristály információit tárolják. Tudjuk, hogy a piramisok kozmikus internetként működtek. Úgy gondolom, hogy ezzel van összefüggésben a piramis tetején mért energianyaláb, amelynek sugara 4,5 méter 28 kHz-es frekvenciával és elektromágneses természetű, továbbá egy ultrahang nyaláb, amely 10 m sugarú, 28-33 Khz frekvenciával.

Ezt a hatást érezni egész visokói térségben, döbbenetes energiahatás!

A Hold piramis eltérően a Naptól, lépcsős piramis.

Spirit kirandul Visokoi Piramis 6

A Nap piramis tetejéről fényképeztem le a Hold piramist, ami a Nap piramis árnyékában van, ezért kapta a Hold nevet.

A piramisok kőzetét több intézet vizsgálta és többnyire azt mutatták ki, hogy mesterséges betonból készültek. Több helyen lehet látni a kőtömböket, ahol letakarították róla a földet, - úgy a Nap –és a Hold piramisnál, mint a Tumulusnál is láttuk.

Spirit kirandul Visokoi Piramis 7

A Hold piramison általunk is látott kőzetlapok anyaga ugyan természetes anyag, de azokat egészen biztos, hogy emberek rakták le, a természet ilyet nem képes alkotni.

Katakomba (Tunel):

Rendkívüli dolgokat lehet a Tunelben megtapasztalni, amely a régi korok embereinek magas technikai tudását bizonyítják. Mindenütt egyenletes a hőmérséklet, kitűnői a szellőzöttség, nagyon tiszta, gyógyító hatású a levegő, rendkívül magas frekvenciájú energia van jelen. Táblákon közzé tették a mindezt bizonyító fizikai vizsgálatok eredményeit.

Spirit kirandul Visokoi Piramis 8

Rendkívülien magas a negatív ion koncentráició 14.000 egység, a normál levegőben, még a hegyi tiszta levegőben is csak 5000 egység.

Spirit kirandul Visokoi Piramis 9

Energiaszint mérés: 25.000 Bovis, szemben a normál energiaszint 7500 értékével.

Spirit kirandul Visokoi Piramis 10

A katakombában levő víz tökéletes kristályszerkezetű, mint amit Emotokisérleteinél láthattunk, ami tökéletesen egyezik az egészsége test molekuláris szerkezetével.

Mindezek a jelenségek a dolomitokkal vannak összefüggésben döntő mértékben, amelyek itt találhatók. A legnagyobb itt látható sok tonnás dolomit, amellyel minden csoport meditál, hogy megtapasztalja a kristály energiáját.

Spirit kirandul Visokoi Piramis 11

Sok ember jön vissza a Tunelbe, sokan itt meggyógyultak a hosszantartó betegségükből. Ennek látható példája az idegenvezetőnk, aki kezdetben, tolószékben ülve vezette a csoportokat, ma a saját lábán, megerőltetés nélkül gyalogol végig.

Spirit kirandul Visokoi Piramis 12

Szenzációnak számít nekünk magyarok számára, hogy a Tunelban egy dolomiton talált jelekből 21-et, magyar szakértők – Fridrich Klára és Szakács Gábor – a székely-magyar rovásírással azonosítottak.

A Tunel mellett kiépítettek egy mágikus parkot, ami a 2018 évi utunk legnagyobb felfedezése volt. A mágikus erdő stációit végigjárva segítenek abban, hogy megérezzük a piramisok energiáját.

Spirit kirandul Visokoi Piramis 13

A kitett táblákon az áll, ha ráhangolódsz a piramisok energiájára, akkor érzékeled a Föld mostani energia frekvenciáját, ami az Istennői energia, a szeretet, az Egység energiája.Ebben segít a fákkal való meditáció, járhatod a sámán köröket, megtapasztalhatod a nullponti energiát stb.

Spirit kirandul Visokoi Piramis 14

Végigjártam tavaly életem korszakit, latolgatva, hogy vajon most melyik gyűrűnél járok?

Spirit kirandul Visokoi Piramis 15

Tökéletes hatszöget alkotó háromszögek csúcspontjai összefutnak a középpontban. Megtapasztalható a null - ponti energia.

Tumulus, a templom minden visokoi látogatásom fénypontja volt. Számomra ez a hely a FÖLDANYA TEMPLOMA. Itt érzékeltem a legmagasabb energiafrekvenciát, ami az idegenvezetőnk szerint a mérések is igazoltak. Míg a Tunelben 25.000 Bovis az energiaszint, itt 50.000.

Egy dombot képzelj el, ahol szintén látni a piramisoknál látott, ahhoz hasonló nagy beton tömböket, amelyeket még az ősi korok emeltek.

Spirit kirandul Visokoi Piramis 16

Ez a hely a legalkalmasabb arra, hogy a Föld népeinek békéjéért imádkozzunk. Nem véletlen, hogy minden alkalommal a csoportunk szlovén, bosnyák emberekkel egészült ki, akikkel együtt meditáltunk.

A Visokói programhoz kapcsolódik Visokoba jövet, vagy ment a kirándulás Zavidovicibe, ahol a mágikus gömbök találhatók egy folyómederben. Ozmanagich szerint az az ősi civilizáció hozta létre őket mesterségesen, amelyik a piramisokat építette, de ki tudja, az is lehet, hogy a természet hozta létre évezredek, évmilliók során. Mindenesetre rendkívül mágikusak, magas energiát árasztanak.

Spirit kirandul Visokoi Piramis 17

Spirit kirandul Visokoi Piramis 18

2023. szeptemberi (09.09-09.19-ig) a Delfin táborom programja a Visokoi Piramisrendszer és június 19-21.-ig a napforduló alkalmával is vezetek sprituális utat Visokoba.

Nézd meg a honlapomon a posztokat, ha részt szeretnél venni, szeretettel látlak.

Lőcsei Fanni
2023. 05.02.