Meghívlak sok szeretettel a 2023. évi csúcsprogramomra,

DELFINTÁBORBA.

Időpontja: 2023. szeptember 9. – szeptember 19-ig, 10 éj/11 nap.

Az időszak első felében nyaralunk és feltöltődünk a dalmát tengerparton.

 DSCF6564

Időszak második felében kirándulunk Bosznia csodálatos, szakrális helyeire, mint a Boszniai Piramisok, Medjugorje, Mostar, Blagaj, Jajca, Sarajevo.

 clip image012 0003

Mit jelent a Delfin Tábor elnevezés?

Azoknak, akik nem ismernek, elmondom, hogy 2006-ban találkoztam először a „delfin energiával”,majd a következő évtől kezdve, szinte minden évben tartottam táborokat többnyire Dél-Dalmáciában. 2014-től, mióta Visokoban jártam, a programunk kiemeltje lett a Boszniai Piramisok és boszniai gyöngyszemei, szent helyei. Sajnos a pandémia korlátozásai miatt a táborok sora 2019-ben megszakadt, most három év után ismét együtt lehetünk, élvezhetjük a „delfintestvériséget”.

Delfin tábor elnevezés gyógyító, spirituális táborra utal, a delfinenergiára utal, nem az élő delfinekre. 

Minden Delfintáborom célja, hogy létrehozzunk egy szeretetteljes, harmonikus közösséget, hogy egységben, örömteli napokat élhessünk meg rendkívüli szépségű, magas energiájú, szent helyeken, hogy gyógyuljon a testünk, lelkünk. Ehhez még hozzásegítem a csoportot spirituális programokkal, mint jóga, meditációk, klf. öngyógyító gyakorlatok.

Az utazásunk utolsó előtti napján leszünk a Boszniai Piramisoknál. Már most megborzongok, ha rágondolok a hálaadó szertartásunkra, amit Földanyáért végzünk. Ekkor összekapcsolódunk a Piramisok energiájával.

Mindig kis csoporttal szervezem a tábort, 8-12 fővel.Most is csak kilencen megyünk, egy 9 személyes kocsival.

Szeptemberi időpontot a nyugalom, a legmelegebb tenger, olcsóbb árak, és a kozmikus idő miatt választottam. Ekkor a Szűz jegyben jár a nap, ami a rend, tisztaság, egyensúly, szolgálat jele. Ezekre a tulajdonságok nagy szükségünk van a jelenlegi világban, hogy megtanuljunk a káoszban rendet teremteni, hogy békében, harmóniában élhessünk. Segítségemmel a meditációkban tudatosan ráhangolódunk erre az energiára, hogy tudatosuljon és lényünkbe beépüljön.

Tábor napi programja a következő:

1.nap. Szeptember 9.-én szombaton reggel legalább 7 órakor Budapestről indulunk.

Kora délután érkezünk Jajcára. Világhírű hely a csodálatos vízesése miatt, amely része a világörökségnek. Mindenki által ismert, Csontváry Koszta Tivadar festménye által.

Jajca vízesés

A Város másik hírességét is megtekintjük, a 15.századi várat, amelyet Mátyás király 1463-ban foglalt vissza a töröktől és megalapította a jajcai bánságot.

Szállás Jajcán, 100 m2 –es légkondicionált 4 szobás, nappalis appartmanban, mindenkinek külön ágyakkal, a vízeséshez közel.

2.-6 napok. Reggeli után indulunk Podacára a tengerhez. Földünk egyik legszebb útján haladunk, a smaragd zöld Neretva völgyön, amit égigérő hegyek szegélyeznek.

DSCF6561

Megállunk ebédelni Jablanicán, az étteremből csodálatos kilátás nyílik.

Kora délután érkezünk Podacara, Dél-Dalmácia csodás fürdőhelyére, ahol öt éjszaka, négy és félt napot töltünk.

dt p1 

Podaca kedvenc helyünk, többször tartottam itt tábort, de most új szállást választottam, hogy 9-en kényelmesen elférjünk. Az appartmanunk130 m2-es, négy szobás, két fürdőszobával, hatalmas, tengerre néző terasszal, közel a tengerparthoz, a strandokhoz. Minden szobában egy francia ágy és egy egyes ágy van.

dt p2

Jól felszerelt konyha van, ahol főzni tudunk, itthonról hozott nyersanyagokból. Mivel Delfin táborban vagyunk, ami a szeretet tábora, ezt azzal is kifejezzük, hogy gondoskodunk egymásról, megvendégeljük egymást. Négy napon át, minden nap egy pár főzi az ebédet és megvendégeli az egész csapatot, így oldjuk meg a legkisebb költséggel az ebédelést. Reggelire, vacsorára otthonról hozhatsz magadnak, de reggel vehetsz is a péknél pld. a közkedvelt burettet, ami nagyon finom Horvátországban és Boszniában is. Így ezen a négy napon az étkezésünk minimális összegbe kerül.

A tengerpart aprókavicsos, a fokozatosan mélyülő. Érdemes úszócipőt hozni és annak, aki nem tud úszni úszógumit, mert sokat fogunk strandolni.

dt p3

A reggel a „Nap üdvözlet” jógával fogjuk kezdeni, utána csodálatos meditációnk lesz a tengerrel. 2-3 este a csoportnak öngyógyító módszereket fogok tanítani, amelynek otthon nagy hasznát fogjátok venni. Megtanuljátok az energetikai higéniát.

7.nap reggel megkezdjük boszniai utazásunkat.

Első állomásunk a szent zarándokhely Medjugorje, amelya Szűz Mária jelenésekről ismert. Érdemes eljönnöd, megtapasztalnod, hogy ez az energia hogyan hat Rád. Nagyon különleges gyógyító élményben lehet részed. A ráhangolódáson múlik, hogy számodra ez a nap egy zarándoklat lesz, amikor átéled a hely szentségét, az Istenanyával való egységet, vagy csak egy kirándulás, egy különleges helyre.

Medugorje

Medjigorje mellet Citlukban fogunk Stefannál egy éjszakát aludni, egy magánfogadóban, két- külön ágyas szobákban. Családias, kedves ellátásban lesz részünk, mintha otthon lennénk. Stefan családja főz nekünk nagyon finom vacsorát és megvendégel a bőséges reggelivel.

Stefannal1
2018-ban Stefannal.

  

8. nap programja a csodálatos Mostar és Blagaj.

MOSTARBAN megtekintjük a világszép Stari Gradot (öreg híd), amely a világörökség része, a varázslatos bazárral és kávézókkal.  Ti is imádni fogjátok azt a különleges, mágikus, keleti hangulatot, ami ott megtapasztalható.

öreghíd

BLAGAJ szintén rendkívüli szépségű hely. Itt ered Európa legbővízűbb forrása.  Szépsége annakidején egy török szultánt is lenyűgözött, egy dervis kolostort építtetett ide.

Blagaj.jpg1

Megtekintjük a kolostort és kötelezően felvesszük a muszlin ruhákat, ami nagy móka lesz.Blagajban a mesés környezet mellett gasztronómiai élményben is részesülünk. Kihagyhatatlan a pisztráng ebéd.

Szépséges hölgyek

Elhagyva Blagajt-Mostart, ismét lesz alkalmunk gyönyörködni a csodás Neretva völgyben,

DSCF6610 másolata

amelyet végig utazunk KISELJAK felé, ahol egy motelben fogunk 3 éjszaka megszállni. Ez egy évek óta nagyon bevált szállásunk, két ágyas fürdőszobás szobákban leszünk elszállásolva és nagyon bőséges svédasztalos reggeliket kapunk.

9. nap SARAJEVOBAN városnézés magyar idegenvezetővel.

Sarajevo nagyon különleges város, ahol Európa és a kelet találkozik, bőven lesz látnivalónk! Hasonló Jeruzsálemhez, itt mind a három fő vallás képviselve van,néhány száz méteren belül négy vallás (római katolikus, ortodox keresztény, muszlim és zsidó) szakrális épületei sorakoznak.

DSCF7007

Megtekintjük a fő katolikus templomot a párizsi Notre-­Dame mintájára készült neogótikus székesegyházat, a zsinagógát, a Gázi Huszrev bég dzsámiját, amely 1531-re épült meg, a hozzá tartozó karavánszerájjal, az 1537 óta máig működő iskolamúzemot (medresze) s a bazársort, amely a mai napig a muzulmán vallási építészet egyik legjelentősebb balkáni remekműve továbbá a Városi Tanács házát, a Vijećnicat. Lenyűgöző épület, megjelenésében erőteljesen visszatükröződik az iszlám építészet hatása.Alábbi fotón láthatod.

Szarajevo Tanács háza

Sarajevo tragikus emlékhelyére is elmegyünk, ahol annakidején a halálos merénylet történt Ferenc Ferdinánd és felesége ellen. Lehetőség lesz arra is, hogy lanovkával felmenjünk a környező hegyek kilátójára, rálátni a sípályákra. Sarajevohoz hozzátartozik az is, hogy a bosnyák konyha remekeit megkóstoljuk.

Kiseljakban alszunk.

10. napEgész napunkat VISOKOBAN, a piramisok földjén töltjük. A nap programja: Nap piramis, katakomba rendszer, mágikus erdő, Tumulus, ahol meditálunk a bolygónkért.

2005-ben Dr. Sam SemirOsmanagich, a Bosznia-Hercegovinai Amerikai Központi és Régészeti Központ igazgatója fedezte fel a Boszniai Piramis komplexumot.

kep Osmanagich
közös fotónk Osmanagich úrral

Már a hivatalos régészek is elismerik a legújabb tudományos bizonyítékok fényében, melyek miatt már lehetetlen tagadni a történelmet megváltoztató felfedezés hitelességét. Aki érzi az energiákat, azok számára vitathatatlan tény.

A Boszniai piramisok a világ eddig ismert piramisai között a legrégebbiek, több mint 30 000 évesek. A piramiskomplexumból a legnagyobb a Nap piramis 220 m, a Hold piramis 190 m, de ott vannak még más piramisok is, mint a Sárkány-, a Föld Anya-, Szerelem- piramisok, és a Tumulus (Templom) mind-mind egy Fibonacci spirál mentén elrendezve.

Hatalmas Energia generátor - rendszer, egy elektromágneses erőtér, amely az egész visokói térségben, bárhová mész, érezhető. Sokan járnak ide gyógyulni és megtapasztalni ezt a különlegesen magas rezgésű energiát.

Idegenvezetőnk idejének függvénye a programjaink sorrendje. Ő vezet végig bennünket a katakombán (tunel).

DSCF7298
közös fotónk az idegenvezetőnkkel

Rendkívüli dolgokat lehet a Tunelben megtapasztalni, amelyek a régi korok embereinek magas technikai tudását bizonyítják. Mindenütt egyenletes a hőmérséklet, kitűnői a szellőzöttség, nagyon tiszta, gyógyító hatású a levegő, rendkívül magas frekvenciájú energia van jelen. Sok ember jön vissza a Tunelbe, sokan itt meggyógyultak a hosszantartó betegségükből. Ennek látható példája az idegenvezetőnk, aki kezdetben, tolószékben ülve vezette a csoportokat, ma a saját lábán, megerőltetés nélkül gyalogol végig. Mi, magyarok számára szenzáció, hogy a tunelben található jelekből 21-et, a székely- magyar rovásírásírás jeleként azonosítottak.

Az itt található hatalmas kerámia blokkoknál meditálni fogunk, megtapasztalva egy rendkívüli erőteret, amibe kerülünk.

DSCF7288

Ekkor megérezhető, hogy ezek a blokkok egymással és egy központi rendszerrel összeköttetésben vannak és kapcsolódnak a nagy piramis alatti labirintusban található 8000kg-os kerámiablokkhoz, amely a rendszer központja.Úgy gondolom, hogy ezzel van összefüggésben a piramis tetején mért energianyaláb, amelynek sugara 4,5 méter 28 kHz-es frekvenciával,amely elektromágneses természetű, továbbá egy ultrahang nyaláb, amely 10 m sugarú, 28-33 Khz frekvenciával.  Ez a technikai háttér, amely a piramis alapvető rendeltetését biztosítja. Tudjuk, hogy a piramisok kozmikus internetként működtek.

ANAP PIRAMIS energiasugárzása egész Visokoban érzékelhető. Turisztikai élmény megmászni a piramishegyet, csodálatos róla a kilátás.Tetején, egy bosnyák királynő várának romja van, ez az oka, hogy nem engedik a hatóságok feltárni az alatta lévő rendszert.  Aki nem vállalkozik a hegymászásra, beülhet a közeli kávézóba, a teraszáról is gyönyörű a kilátás.

IMG 20180910 134711

Hatalmas élmény végigjárni a tunel melletti MÁGIKUS PARKOT.

A kitett táblákon az áll, ha ráhangolódsz a piramisok energiájára, akkor érzékeled a Föld mostani energia frekvenciáját, ami az Istennői energia, a szeretet, az Egység energiája.

DSCF7253

Ebben segít a fákkal való meditáció, járhatod a sámán köröket, megtapasztalhatod a nullponti energiát stb.

TUMULUS, a templom, minden visokoi látogatásom fénypontja volt. Számomra ez a hely a FÖLDANYA TEMPLOMA. Itt érzékeltem a legmagasabb energiafrekvenciát, ami az idegenvezetőnk szerint a mérések is igazoltak. Míg a Tunelben 25.000 Bovis az energiaszint, itt 50.000.

Egy dombot képzelj el, ahol szintén látni a piramisoknál látott, ahhoz hasonló nagy beton tömböket, amelyeket még az ősi korok emeltek.

DSCF6725

Ez a szent hely rendkívül alkalmas arra, hogy kifejezzük hálánkat a Földanyának és a világunknépeinek békéjéért imádkozzunk egy fényszertartás keretében. Erre a szertartásra előre felkészülünk. Minden résztvevő hoz otthonról egy számára különleges energiájú helyről származó, őt megszólító követ. Erre mindenki ráírja az energiáját jelölő rovásjelet, amelyet mindenki számára előzetesen kiszámolok. A szertartás része, hogy a tűz köré lerakjuk a köveinket, mint az energiajeleinket, hogy a hely sugározza tovább a meditációnk energiáját.

Energiapecsét
2018. évi szertartásunk energiajelei

11. nap. Utolsó napunk, a hazautazás napja, de még nagyon szép élmények várnak útközben is ránk.

Reggeli után indulunk Visokoba, hogy megtekintsük a Holdpiramist.Ez a piramis eltérően a Naptól, lépcsős piramis.  Biztosan lesznek társaink, akik felmennek a hegy tetejére, de ha kb. a hegy feléig felmegyünk, akkor láthatjuk azokat a kőzetlapokat, amelyek a hegy piramis jellegének élő bizonyítékai.

Visokóból hazafelé utunkat megszakítjuk, elmegyünk a különleges kőgolyók völgyébe, Zavidovicibe.

 DSCF7318

Ozmanagich szerint az az ősi civilizáció hozta létre őket mesterségesen, amelyik a piramisokat építette, de ki tudja, az is lehet, hogy a természet hozta létre évezredek, évmilliók során. Mindenesetre rendkívül mágikusak, magas energiát árasztanak.

 

A delfin tábor ára: 164.000Ft és 150€.

Tartalmazza:

Szállás költségét, Citlukban reggelit, vacsorát, Kiseljakban 3-szor reggelit.

A szervezés, a spirituális programok részvételi díját.

Idegenvezető díját Sarajevoban.

Útiköltséget, az útdíjakkal és biztosítással, a gépkocsivezető díjazását.

Nem tartalmazza a belépőjegyeket:

Visokobantunell 10€

Sarajevo, Blagaj, Jajcei vízesés kb.50 € .

Fizetés:

Jelentkezni 100.000 Ft előleg befizetésével együtt május 30.-ig lehetséges.

Fennmaradó összeg: 150€ és 64.000Ft, augusztus 9.-ig szükséges kifizetni.

Szeretnél jönni, minél előbb e-mailben jelentkezzél, mivel csak 7 hely van.

E-mail címem: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mobil: +36 30 6590589

Szeretettel: Lőcsei Fanni