Élet vize

Vizek tündlére Az ÉLŐ VÍZ egyre nagyobb kinccsé válik az életünkben, ahogy a bolygó egyre jobban elszennyeződik.

A Föld nagy része víz, ahogyan a testünk 70 %-a, az agyunk 90 %-a víz. A legjobb információszállító, programozható. Emiatt a test-lélek-szellem testünk szempontjából egyaránt létfontosságú, hogy tiszta, magas energiatartalmú, egészséges, azaz egyszóval kifejezve, ÉLŐ VIZ-et fogyasszunk.

 

Sajnos a csapvíz már Magyarország nagy részén is ihatatlan, mérgező. Sokan emiatt nagyon sok pénzt költenek arra, hogy helyette ásványvizet igyanak. Az ásványvizek nagyon jók általában ivókúrára, egy meghatározott ideig, de nem állandó fogyasztásra. Nemcsak drágák, de ugyanakkor nem szolgálják az egészségünket, mivel a szervezetünket megterheli a mértéktelen mennyiségű ásványi anyag. Az egészséges víznek nagy szerepe van a testünk tisztán tartásában. A víz tisztító hatása abban, hogy kívül megtisztítjuk magunkat természetes számunkra, de arra nem gondolunk, hogy ez belülről is így van. Sokan rengeteg pénzt költenek a különböző táplálék kiegészítő szerekre, de ezek nem tudnak "megteremni a szennyezett táptalajban".

Mint a lelki-testi egészséggel foglalkozó gyógyító évek óta többféle megoldást kipróbáltam, hogy az egészséges víz fogyasztását biztosíthassam magamnak és a családomnak. Találtam egy olyan vízszűrő rendszert, amely nagyszerű konstrukció és egy magyar család anyagi helyzetét tekintve elérhető az ára. Ez a termék a MAUNAWAI-Pi vízszűrő rendszer.

Szeretettel

Lőcsei Fanni