Meghívlak a „női lélekgyógyító” csoportba!

 (Időpont: minden hónapban egy alkalom. Ha részt szeretnél venni, jelentkezz és értesítelek.)

tudatos nok

Női önmagamra tudatosulásom és érzelmi tisztulásom előhívta belőlem a gyógyító énemet. 2015. decemberben dolgoztam egy hölgy horoszkópján és ennek hatására tudatosultak múltbeli, az előző életeimben megélt női szerepeim.De ami bennem megjelent, az ennél sokkal több volt. A nő földi szerepe tudatosult, a női erő tudatosult. 

„DELFIN Túra”, természetesen nem lehet delfinek és bálnák nélkül.

Ha eljössz velünk május 3-11-ig Tenerifere, több alkalommal lesz lehetőséged delfinekkel, illetve bálnákkal találkozni. Sőt, úszhatsz is a delfinekkel és meg is simogathatod őket.

„DELFIN – TÚRA”

Tenerife Szigetére

Időpont: 2016.05.03-11-ig
9 nap/8 éjszaka

Meghívlak egy csodás utazásra a tavaszi Tenerifere, amely a Kanári szigetek legnagyobb szigete.Itt csak boldogok lehetünk, ahogy Homérosz írta. „Ez egy boldog sziget, mivel itt mindig tavasz van, ezért a lakói boldogok.” Meleg tavaszi napokra számíthatunk. Nagyon különleges, gyönyörű élményben lesz részünk, mert ekkor virágoznak a hatalmas íriszek a Teide körül (képen látható), virágba borul az egész sziget. Emiatt szervezem éppen ekkorra az utazásunkat.

Nézz bele a nőiséged tükrébe!

Meghívlak a Lélekgyógyító Női Körbe!
Következő alkalom: március 6-án.

Madách Imre az „Ember Tragédiájában” megjelenítette, hogy mi a küldetésünk, mint Nőknek. A mű Éva győzelmével zárul, aki megmenti az Ádám által teremtett világot.

Női lélekgyógyító csoport

2016. január 10.-én

Női önmagamra tudatosulásom és érzelmi tisztulásom előhívta belőlem a gyógyító énemet.

 Szeretnék segíteni Nőtársaim, akik szintén, - akár én -, sok-sok előző életünkben összegyűjtött karmikus sebeink gyógyításán dolgozunk. Ebben az életünkben központi feladat a női karmánk tudatosítása, kitisztítása, hogy tovább tudjunk lépni az utunkon.